Булочки з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати булочки з малиною. Смачні, повітряні і неймовірно ароматні! Для цього рецепта підійде як свіжа, так і заморожена ягода. Спробуйте!
Здобні булочки з малиновою начинкою припадуть до душі і дітям, і дорослим. З чаєм або молоком, вранці на сніданок або як перекус протягом дня - дуже смачно! Можна додати в начинку горіхи або інші сезонні ягоди, політ для фантазії тут величезний. Створіть свій кулінарний шедевр і насолодитеся смачною домашньою випічкою!
- Борошно - 350 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 грам
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Малина - 300 грам
- Цукор - За смаком
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. У теплу воду додайте 1 немає. L. Цукру і дріжджі. Перемішайте і залиште на деякий час, перш характерною "шапочки" .
3. У глибоку миску просійте борошно, додайте ванілін, 3 ст. L. Цукру і рослинне масло.
4. Влийте підійшла опару.
5. Перемішайте спочатку все ложкою, потім руками замістити тісто.
6. Якщо необхідно, додайте ще борошна. Тісто має бути м'яким і не приставати до рук. Змастіть його рослинним маслом, накрийте рушником і приберіть в тепле місце приблизно на годину.
7. За цей час воно має добре збільшитися в розмірі.
8. Тісто, що підійшло викладіть на змащену олією поверхню і розділіть на 8 частин. Сформуйте булочки, накрийте їх рушником і залиште на 20 хвилин.
9. Тим часом приготуйте начинку. Малину розімніть виделкою і злийте сік, його можна заморозити і використовувати в міру потреби. Додайте до ягоді цукор і крохмаль. Перемішайте.
10. Сформуйте з булочок коржі і покладіть по центру приблизно 2 немає. L. Начинки.
11. Ретельно защипніть краю до середини, формуючи кульку з начинкою.
12. Викладіть булочки в змащену маслом форму для випічки. Накрийте і залиште на 20 хвилин. Потім змастіть жовтком і посипте цукром. Випікайте при 180 градусах близько 30 хвилин.
13. Булочки з малиною готові. Смачно як в теплом, так і в холодному вигляді. Булочки ніжні й ароматні навіть на наступний день.
14. Смачного!