Рецепт Тіна фото

Тіна
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Заготовки , Соуси
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 хв.

Тіна - це сезамові паста, на основі якої готують різні соуси, фалафель, гумус, xalvu. Для приготування тхіну знадобиться кунжутне насіння, спеції, лимонний сік, петрушка і часник. Приступимо!

Опис приготування:

Тхіну можна намазати на тост і подати вранці до чаю або кави. Кунжутна паста зарядить вас енергією на цілий день. А ввечері на основі тхіну можна приготувати чудовий соус до м'яса.

  • Кунжутне насіння - 500-1000 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • Петрушка свіжа - За смаком
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Вода або лимонний сік - 3-6 Ст. Ложок
тіна - фото крок 1
1. Тхина готується з кунжутного насіння. Приготуйте від 0, 5 кг до 1 кг кунжуту (в залежності від кількості, яке ви хочете приготувати).
тіна - фото крок 2
2. Кунжутне насіння, оливкова олія, сіль, перець і лимонний сік збийте блендером.
тіна - фото крок 3
3. У вас вийде однорідна коричнева маса.
тіна - фото крок 4
4. Додайте промиту подрібнену петрушку (кілька гілочок), очищений часник, кмин, трохи води або ще лимонного соку. Пробуйте!
тіна - фото крок 5
5. Збийте ще раз блендером все інгредієнти тхіну. Тхина готова! Подавайте з хлібом, сухариками, готуйте соуси. Смачного!

Схожі рецепти