Рулет з індички в желе
(покроковий рецепт з фото)
Легка і смачна закуска з індички. Підходить для абсолютно будь-якого свята. Дивіться, як приготувати рулет з індички в желе - холодну м'ясну закуску на всі випадки життя.
Ніжна закуска сподобається кожному гостю. Готується рулет просто. Багато часу йде тільки на те, щоб онзастил. А в іншому - все робиться дуже швидко і без клопоту. Смачного!
- Індичка - 1, 2 кілограма
- Часник - 4 зубчики
- Морква - 1 штука
- Желатин - 20 грам
Промиваємо птицю під прохолодною водою. Ми залишаємо обсихати на паперовому рушнику. Відокремлюємо від індички філе, нарізаємо його на дрібні шматочки.
Часник очищаємо від лушпиння і нарізаємо пластинками. Морква чистим, обполіскувати під водою, ріжемо невеликими брусочками (тонко). Викладаємо в посуд шматочки філе, нарізані моркву і часник. Додаємо сіль і спеції за смаком.
В 100 мл. Холодної води замочуємо желатин на 20 хвилин. Потім на тихому вогні дозволяємо йому розтанути. До кипіння не доводити. Заливаємо желатином масу з індичкою і овочами. Змішуємо до однорідної структури. У рукав, зав'язаний з одного боку, викладаємо масу.
Потім перекладаємо рукав в формочку. Я вибрала прямокутну. Трохи притискаємо рукав до форми, щоб вона вся заповнилася вмістом рукава. Другий край зав'язуємо щільно. Відправляємо майбутній рулет в духовку на годину. Температура - 170 градусів.
Рулет охолоджуємо при кімнатній температурі. Потім ставимо в холодильник на 7 годин. Все готово! Рулет подавайте зі свіжою зеленню!