Рецепт Ковбаса з індички фото

Ковбаса з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Сьогодні я розповім, як приготувати ковбасу з індички. Така домашня ковбаса відрізняється від покупної своєю натуральністю. До того ж, м'ясо індички вважається дієтичним. Користь у страви однозначна!

Опис приготування:

Готується така ковбаска непросто. Щоб все вийшло ідеально, потрібно попрацювати. Зате результат приємно обрадує, адже ковбаса з індички - це, дійсно смачна страва, яким можна пригостити будь-якого гостя!

  • Індичка - 1 кілограм (філе)
  • Сало - 200 грам
  • Часник - 6 зубчиків
ковбаса з індички - фото крок 1
Філе індички промиваємо під водою і нарізаємо на невеликі шматочки з тим розрахунком, щоб м'ясо вмістилося в горлечко м'ясорубки.
ковбаса з індички - фото крок 2
У індичку видавлюємо весь часник. Нарізаємо сало на дрібні кубики, додаємо в суміш. Сало додається з тією метою, щоб ковбаса була надто сухий. В принципі, можна обійтися і без сала, якщо ви дотримуєтеся суворої дієти.
ковбаса з індички - фото крок 3
Насипаємо спеції за смаком. Ідеально підійдуть будь-які суміші перців. Тут вже справа фантазії.
Ми залишаємо м'ясо в холодильнику на ніч, щоб воно промаринувалося.
ковбаса з індички - фото крок 4
Беремо натуральну кишку. Насадку м'ясорубки змащуємо салом, щоб кишка не розірвалася. Надягаємо кишку на м'ясорубку.
ковбаса з індички - фото крок 5
Насадку м'ясорубки обережно і не поспішаючи зрушуємо вгору, щоб вона дістала дна кишки. Ми залишаємо лише невеликий хвостик.
ковбаса з індички - фото крок 6
Видавлюємо м'ясо в кишку. Як тільки воно заповнить дно, перев'язуємо хвостик і робимо вузлик. Повільно начиняє нашу ковбасу. Вона повинна скластися в колечко.
ковбаса з індички - фото крок 7
Зав'язуємо вузол в кінці, коли вже майже не залишиться простору.
ковбаса з індички - фото крок 8
Викладаємо ковбасу на деко, доливаємо трохи води і рослинного масла. Виделкою проколюємо в декількох місцях, щоб наша ковбаска не тріскалася. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 50 хвилин.
ковбаса з індички - фото крок 9
Ковбаса з індички готова! Можна вже пробувати!

Схожі рецепти