Рецепт Терпуг в фользі в духовці фото

Терпуг в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Терпуг - дуже цікава риба. Вона, на перший погляд, нагадала мені до смаку річкову, але виявилося морської. Дієтологи її відносять до правильного і здорового раціону і радять їсти багатьом людям.

Опис приготування:

І ви тепер можете дізнатися про те, як приготувати терпуга в фользі в духовці. Технологія створення страви досить проста і анітрохи не применшує його підсумковий смак. З рибою завжди так: краще не перемудрувати. Правильно підберіть приправи і трави, лимон і часник, ось, практично, і все. Уважно вивчіть рецепт, хай щастить!

  • Terpug - 1, 6 кілограма
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Приправа - 1, 5 чайних ложки (наприклад, "ковзанню Масала & Quot; )
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Трави - За смаком
  • Зелень - За смаком
терпуг в фользі в духовці - фото крок 1
Рибку почистіть, видаліть у неї зябра, промийте.
терпуг в фользі в духовці - фото крок 2
Трави і зелень подрібніть, змішайте їх зі спеціями. Додайте до них трохи м'якоті лимона і подрібнений часник. Терпуг збризніть соком лимона. Потім натріть рибу всередині і зовні сіллю і приправами.
терпуг в фользі в духовці - фото крок 3
Нафаршіруйте рибу сумішшю спецій, трав і лимона. Потім загорніть її у фольгу.
терпуг в фользі в духовці - фото крок 4
Запікайте терпуга при 200 градусах в духовці протягом 45 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти