Терпуг в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Терпуг - дуже цікава риба. Вона, на перший погляд, нагадала мені до смаку річкову, але виявилося морської. Дієтологи її відносять до правильного і здорового раціону і радять їсти багатьом людям.
І ви тепер можете дізнатися про те, як приготувати терпуга в фользі в духовці. Технологія створення страви досить проста і анітрохи не применшує його підсумковий смак. З рибою завжди так: краще не перемудрувати. Правильно підберіть приправи і трави, лимон і часник, ось, практично, і все. Уважно вивчіть рецепт, хай щастить!
- Terpug - 1, 6 кілограма
- Лимон - 0, 5 штуки
- Приправа - 1, 5 чайних ложки (наприклад, "ковзанню Масала ")
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Трави - За смаком
- Зелень - За смаком
Рибку почистіть, видаліть у неї зябра, промийте.
Трави і зелень подрібніть, змішайте їх зі спеціями. Додайте до них трохи м'якоті лимона і подрібнений часник. Терпуг збризніть соком лимона. Потім натріть рибу всередині і зовні сіллю і приправами.
Нафаршіруйте рибу сумішшю спецій, трав і лимона. Потім загорніть її у фольгу.
Запікайте терпуга при 200 градусах в духовці протягом 45 хвилин. Смачного!