Рецепт Тефтелі запечені в духовці фото

Тефтелі запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На полуденок
Гарячі страви, Тефтелі

Класичний рецепт тефтелей запечених в духовці - до ваших послуг! Перевірена часом ситне, ароматне і дуже домашнє блюдо коштує часу і зусиль, витрачених на нього!

Цей класичний рецепт тефтелей запечених в духовці сподобається як всім любителям російської кухні, так і просто оголодалим гостям Словом, недарма це блюдо люблять все, - його можна подавати до будь-якого гарніру, хоч на свято, хоч на сімейний обідній стіл. Давайте ж почнемо!

1. Фарш дістаємо поки розморожувати, а рис ставимо на плиту і відварюємо в підсоленій воді до кашоподібного стану.

2. Як тільки рис приготується, - домішуємо його до фаршу. Вбиваємо яйце і добре перемішати.

3. Цибуля і моркву моєму, чистим, і теж додаємо до фаршу.

4. Додамо також сіль і перець і ще раз все перемішати.

5. На досить глибокій сковороді розігріваємо томатну пасту, і, як тільки вона почне булькати - додаємо трохи чистої води, рослинної олії, спецій і зелені, і доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню.

6. З фаршу формуємо кульки, і викладаємо такі тефтелі в посуд для запікання.

7. Поливаємо їх зверху соусом зі сковорідки, і відправляємо в розпечену духовку на 40 хвилин.

Готово! Такий рецепт приготування, побачити, як, не містить в собі занадто складних інгредієнтів, все досить просто, так що не відкладайте підготовку!


  • Фарш - 500 грам
  • Мал - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Мороквь- 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Цей класичний рецепт тефтелей запечених в духовці сподобається як всім любителям російської кухні, так і просто оголодалим гостям Словом, недарма це блюдо люблять все, - його можна подавати до будь-якого гарніру, хоч на свято, хоч на сімейний обідній стіл. Давайте ж почнемо!

1. Фарш дістаємо поки розморожувати, а рис ставимо на плиту і відварюємо в підсоленій воді до кашоподібного стану.

2. Як тільки рис приготується, - домішуємо його до фаршу. Вбиваємо яйце і добре перемішати.

3. Цибуля і моркву моєму, чистим, і теж додаємо до фаршу.

4. Додамо також сіль і перець і ще раз все перемішати.

5. На досить глибокій сковороді розігріваємо томатну пасту, і, як тільки вона почне булькати - додаємо трохи чистої води, рослинної олії, спецій і зелені, і доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню.

6. З фаршу формуємо кульки, і викладаємо такі тефтелі в посуд для запікання.

7. Поливаємо їх зверху соусом зі сковорідки, і відправляємо в розпечену духовку на 40 хвилин.

Готово! Такий рецепт приготування, побачити, як, не містить в собі занадто складних інгредієнтів, все досить просто, так що не відкладайте підготовку!

Схожі рецепти