Рецепт Тефтелі з соусом фото

Тефтелі з соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати тефтелі з соусом з яловичого фаршу. Смачне і соковите м'ясне блюдо, яке відмінно підходить до будь-якого гарніру, будь то картопля, крупи або овочевий салат.

Опис приготування:

Готові тюфтельки подавайте, полив їх соусом. Можна також присипати блюдо дрібно нарубаної зеленню. Особеннно вдало такі тюфтельки поєднуються з кропом.

Це гаряче блюдо не займе у вас багато часу, але результатом ви точно залишитеся задоволені. Пробуйте на здоров'я!

  • Яловичина - 400 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Сухий батон - 1 скибочку
  • Часник - 1 зубчик
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Приправи - За смаком
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
тефтелі з соусом - фото крок 1
Для початку обмийте яловичину і злегка промокніть рушником. Наріжте м'ясо невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку, щоб отримати фарш. Посоліть м'ясо і додайте спеції за смаком.
тефтелі з соусом - фото крок 2
Тепер сухий батон потрібно перетворити в дрібну крихту. Це можна зробити за допомогою качалки, блендера або кавомолки. Надішліть крихту в м'ясо і добре вимішайте фарш.
тефтелі з соусом - фото крок 3
Сформуйте мокрими руками тюфтельки бажаного розміру і присипте їх борошном з усіх боків.
тефтелі з соусом - фото крок 4
Розжарити масло в сковороді, обсмажте на ньому тефтелі протягом 7 хвилин. Потім Відведіть туди сметану і томатну пасту, видавіть часник. Гасіть ще 15 хвилин під кришкою.

Схожі рецепти