Тефтелі з перловкою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні замість звичних тефтелей ми приготуємо незвичайні тюфтельки з перловкою. Дуже цікаве поєднання, яке нічим не поступається за смаковими якостями традиційним тефтелі.
Отже, знову тефтелі - старе блюдо, якому ми без праці додамо новий смак. Цей простий рецепт тефтелей з перловкою, по суті, нічим практично не відрізняється від класичного варіанту тефтелей, з одного невеликою різницею - тут ми будемо використовувати перловку замість рису, а так же додамо гарбуз замість моркви. Ось такі прості продукти допоможуть нам значно змінити смак звичного всім страви, причому в кращу сторону. Перлова крупа додасть тефтелі особливий присмак і консистенцію, а гарбуз зробить фарш трохи солодким і неймовірно ніжним, Ну і, звичайно ж, не варто забувати про користь цих продуктів. Я дуже рекомендую вам спробувати ці чудові тюфтельки, до того ж, готуються вони дуже легко і швидко, а ось детальний рецепт приготування тефтелей з перловкою, який полегшить вашу роботу.
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Крупа перлова - 0, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 0, 5-1 штуки
- Гарбуз - 300 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Яйце - 1 штука
- Консервований томатний соус в банку - 1 штука
- Базилік сушений - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком