Голубці з фаршем і перловкою
(покроковий рецепт з фото)
Голубці - досить популярна страва, що займає не останнє місце на нашому обідньому столі. Сьогодні вони у мене з м'ясним фаршем і перловкою.
Складного в приготуванні голубців нічого немає, але потрібен час. М'ясо можете взяти будь-який, але бажано з мінімальною кількістю жиру. У мене була нежирна свинина. Дотримуйтесь покроковому опису рецепта і все обов'язково вийде. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 14-15 голубців.
- Свинина - 500 грам (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Крупа перлова - 100 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Капуста - 1 кілограм
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Цукор - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти для приготування голубців.
Качан капусти надріжте біля основи і викладіть в каструлю з водою. Доведіть до кипіння і варіть 10-15 хвилин. Зніміть листя. Ображати у листя потовщення.
Приготуйте фарш для голубців. М'якоть свинини і одну цибулину пропустіть через м'ясорубку.
Перлову крупу помийте, викладіть в каструлю і залийте водою. Варіть крупу до готовності. Після охолодіть і додайте у фарш.
Фарш посоліть і поперчіть за смаком.
У кожен лист капусти викладіть порцію фаршу.
Поверніть конвертом лист капусти з фаршем.
Напівфабрикати голубців готові.
Одну цибулину і моркву очистіть і помийте. Дрібно наріжте. Викладіть овочі в сковороду і налийте олію. Злегка припустите на сковороді протягом 8-10 хвилин.
Викладіть цибулю з морквою в каструлю, додайте томатну пасту, сіль і чайну ложку цукру.
Наливати 300-400 мл. Води і перемішайте соус.
Голубці викладіть в соус.
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте голубці 45-50 хвилин до готовності.
Голубці з фаршем і перловкою готові. Подавайте до столу в теплому вигляді.