Рецепт Голубці з фаршем і перловкою фото

Голубці з фаршем і перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Крупи , Перлова крупа
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.

Голубці - досить популярна страва, що займає не останнє місце на нашому обідньому столі. Сьогодні вони у мене з м'ясним фаршем і перловкою.

Опис приготування:

Складного в приготуванні голубців нічого немає, але потрібен час. М'ясо можете взяти будь-який, але бажано з мінімальною кількістю жиру. У мене була нежирна свинина. Дотримуйтесь покроковому опису рецепта і все обов'язково вийде. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 14-15 голубців.

  • Свинина - 500 грам (м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Крупа перлова - 100 грам
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Капуста - 1 кілограм
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Цукор - 1 Чайна ложка
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування голубців.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 2
Качан капусти надріжте біля основи і викладіть в каструлю з водою. Доведіть до кипіння і варіть 10-15 хвилин. Зніміть листя. Ображати у листя потовщення.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 3
Приготуйте фарш для голубців. М'якоть свинини і одну цибулину пропустіть через м'ясорубку.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 4
Перлову крупу помийте, викладіть в каструлю і залийте водою. Варіть крупу до готовності. Після охолодіть і додайте у фарш.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 5
Фарш посоліть і поперчіть за смаком.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 6
У кожен лист капусти викладіть порцію фаршу.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 7
Поверніть конвертом лист капусти з фаршем.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 8
Напівфабрикати голубців готові.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 9
Одну цибулину і моркву очистіть і помийте. Дрібно наріжте. Викладіть овочі в сковороду і налийте олію. Злегка припустите на сковороді протягом 8-10 хвилин.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 10
Викладіть цибулю з морквою в каструлю, додайте томатну пасту, сіль і чайну ложку цукру.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 11
Наливати 300-400 мл. Води і перемішайте соус.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 12
Голубці викладіть в соус.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 13
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте голубці 45-50 хвилин до готовності.
голубці з фаршем і перловкою - фото крок 14
Голубці з фаршем і перловкою готові. Подавайте до столу в теплому вигляді.

Схожі рецепти