Рецепт Голубці з фаршем фото

Голубці з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою , Голубці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Як часто ви готуєте голубці? погодьтеся, що не завжди є час і бажання возитися з капустою, робити фарш з м'яса і скручувати голубці. Розповідаю, як приготувати голубці з фаршем простіше.

Опис приготування:

Можна використовувати будь-який фарш за смаком: яловичий, курячий, свинячий, індиче або їх суміш. Крім м'ясної складової додають ще рисову крупу. Поділюся новим методом розбирання капустяного листя, без їх бланшування в киплячій воді. Ви витратите набагато менше зусиль, але часу цей метод займе більше. Подбайте про капусту заздалегідь

  • Капуста - 1 штука
  • Фарш із яловичини - 450 грам
  • Рис відварний - 175 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Томатний соус - 230 мілілітрів
  • Томати - 300 грам
  • Цукор - 3 склянки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 185 мілілітрів
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
1
Невеликий качан капусти вимийте і залиште, щоб повністю стекла вода, потім помістіть його в морозилку на ніч, а потім дістаньте і залиште для розморожування на кілька годин.
2
Після розморожування акуратно зніміть капустяне листя і відкладіть їх в сторону.
3
Очистіть і подрібніть цибулю, змішайте його з фаршем, відвареним рисом, дрібкою солі і перцю, молоком і яйцем.
4
У центр кожного капустяного листа помістіть невелику кількість начинки і загорніть щільно (якщо потрібно, то защіпніте за допомогою зубочистки). Викладіть у форму для випікання.
5
Зробіть соус: змішайте томатний соус, дрібно нарізані помідори без шкірки, оцет, цукор, сіль, перець, 125 мілілітрів води.
6
Залийте приготованим соусом голубці і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 60 хвилин.
7
Дістань форму і акуратно викладіть голубці, соус, що залишився перелийте в сотейник і змішайте з крохмалем, який попередньо розвели в 60 мілілітрах води. Надішліть сотейник на вогонь і варіть до утворення густої маси.
8
Подавайте голубці гарячими з приготовленим соусом, смачного!

Схожі рецепти