Тефтелі з гречкою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Тефтелі з гречкою в мультиварці здивують вас і порадують! Виявляється це дуже навіть смачно. Пропорцію гречки і м'яса можете змінювати в залежності від наявності продуктів під рукою. Ось мій рецепт!
Тефтелі з гречкою в мультиварці я вперше зробила випадково, як то кажуть з того, що було. Ми завжди беремо з собою мультиварку, коли виїжджаємо на вихідні до моря, в нашому будиночку на міні кухні за допомогою мультиварки народжуються всілякі страви. Можна овочі - цибуля, морква, помідори закласти на дно мультиварки без обсмажування. Щоб тефтелі з гречкою в мультиварці вийшли смачними, намагайтеся, щоб тефтелі хоча б наполовину були в рідини. Якщо підливи мало додайте води, а краще томатного соку. Можна готувати на іншому режимі, наприклад "сУП" . Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Гречка відварна - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Відварити гречку до напівготовності.
Приготувати або купити фарш.
Обсмажити цибулю, додати моркву, смажити 5-7 хвилин.
Додати томатну пасту, розведену водою, згасити ще 5 хвилин.
Підливу і тефтелі викласти в чашу мультиварки і ставимо режим гасіння на 90 хвилин.
Смачного!