Рецепт Тефтелі в підливі фото

Тефтелі в підливі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тефтелі з підливою - це перевірений рецепт вдалого м'ясної страви. Як приготувати тефтелі в підливі будинку? Зараз я вам подбробно розповім. Блюдо вийде дуже і дуже смачним, гарантую!

Опис приготування:

Тефтелі з підливою готують з будь-яким соусом: сметанним, томатним, сметанно-томатним або оливковою з додаванням спецій, соку лимона або лайма. Фарш можна приготувати з будь-якого м'яса: яловичини, телятини, курки, свинини, індички. Дивіться і запам'ятовуйте мій рецепт, як приготувати тефтелі в підливі.

  • Фарш домашній - 500 грам(50/50 яловичина + свинина)
  • Відварений рис - 5 Ст. Ложок
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Томатний сік - 2 склянки
тефтелі в підливі - фото крок 1
Для приготування тефтелей в підливі нам необхідно взяти фарш. У мене покупної фарш, але його можна приготувати і вдома. Найкраще співвідношення м'яса для вдалого приготування тефтелей - це 50% свинини і 50% яловичини.
тефтелі в підливі - фото крок 2
Відварений рис додайте до фаршу. Рис краще трохи недоваріть, тоді в тефтелі він не загубиться, а буде чітко простежуватися, від цього блюдо буде набагато смачніше.
тефтелі в підливі - фото крок 3
До фаршу додайте спеції і нарізану цибулю. Перемішайте.
тефтелі в підливі - фото крок 4
Добре вимішайте фарш. Якщо він занадто щільний, додайте до нього трохи води (до 1 склянки). Тепер знову вимісіть фарш, щоб він прийняв воду.
тефтелі в підливі - фото крок 5
З отриманого фаршу сформуйте тефтелі.
тефтелі в підливі - фото крок 6
Обсмажте тефтелі на сковороді з двох сторін, до утворення апетитною, рум'яної скоринки.
тефтелі в підливі - фото крок 7
В іншу сковороду влийте томатний сік. Додайте спецій до смаку. Натріть на тертці моркву. Додайте її до томатного соку, дайте закипіти. Гасіть морква в томаті близько 5-7 хвилин. Перекладіть тефтелі в сковороду або каструльку. Залийте підготовленої підливою. Гасіть на невеликому вогні близько 40 хвилин. Помішувати або якось піднімати тефтелі не потрібно.
тефтелі в підливі - фото крок 8
Готові тефтелі в підливі подайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти