Рецепт Тефтелі в мікрохвильовці фото

Тефтелі в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Для діабетиків
На полуденок, Корисний обід, Обід на швидку руку
Гарячі страви, Тефтелі

Ви прихильник смачною, але дуже корисна їжа, або на дієті перед відпусткою? - цей простий рецепт тефтелей в мікрохвильовці вам сподобається До речі, в якості швидкої закуски до будь-якого гарніру теж підходить!

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати тефтелі в мікрохвильовці швидко, смачно, і не дуже калорійне, - ви полюбите цей рецепт так само сильно, як люблю його я. Але часто наш народ любить чогось "понаварістее та поситнее", так ось, навіть їм ці тефтелі сподобаються, для цього всього лише залийте їх при готуванні бульйоном і томатною пастою, тоді ми отримаємо класичний рецепт тефтелей в мікрохвильовці з підливою

1. Отже, для початку розморозимо наш фарш, а хліб замочимо у воді, молоці або бульйоні, як для звичайних котлет.

2. Поки фарш розморожується, цибуля і часник моєму, чистимо і нарізаємо дрібненько, або ж подрібнити в блендері.

3. Змішуємо фарш з цибульний-часниковою заправкою, сіллю, перцем і гірчицею. Ретельно вимішуємо.

4. Тепер хліб віджимають від надлишків води, і теж кладемо до фаршу. Вбиваємо яйце, і знову все ретельно заважаємо до однорідного стану.

5. Моєму ручки, і ліпимо тефтелі розміром з горіх, викладаючи їх в спеціальну скляну посудину для мікрохвильовки.

6. Якщо боїтеся пригорання - збризніть їх рослинною олією, і відправляйте на 10 хвилин в мікрохвильовку.

7. Але не розслабляйтеся, - тефтелі потрібно час від часу перевертати і міняти місцями, щоб всі вони пропеклися рівномірно.

От і все! Навіть в такому "сухому" вигляді вони відмінно підходять до здорових овочевим гарнірів, каш і молодий картопелька, або ж виступають в якості здорової закуски-замінника шкідливих чіпсів і сухариків. Так що немає меж досконалості, відкривайте для себе здорову кухню, і я сподіваюся, цей рецепт приготування тефтелей в мікрохвильовці вам припаде до душі


  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Хліб білий - 2 скибочки
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати тефтелі в мікрохвильовці швидко, смачно, і не дуже калорійне, - ви полюбите цей рецепт так само сильно, як люблю його я. Але часто наш народ любить чогось "понаварістее та поситнее", так ось, навіть їм ці тефтелі сподобаються, для цього всього лише залийте їх при готуванні бульйоном і томатною пастою, тоді ми отримаємо класичний рецепт тефтелей в мікрохвильовці з підливою

1. Отже, для початку розморозимо наш фарш, а хліб замочимо у воді, молоці або бульйоні, як для звичайних котлет.

2. Поки фарш розморожується, цибуля і часник моєму, чистимо і нарізаємо дрібненько, або ж подрібнити в блендері.

3. Змішуємо фарш з цибульний-часниковою заправкою, сіллю, перцем і гірчицею. Ретельно вимішуємо.

4. Тепер хліб віджимають від надлишків води, і теж кладемо до фаршу. Вбиваємо яйце, і знову все ретельно заважаємо до однорідного стану.

5. Моєму ручки, і ліпимо тефтелі розміром з горіх, викладаючи їх в спеціальну скляну посудину для мікрохвильовки.

6. Якщо боїтеся пригорання - збризніть їх рослинною олією, і відправляйте на 10 хвилин в мікрохвильовку.

7. Але не розслабляйтеся, - тефтелі потрібно час від часу перевертати і міняти місцями, щоб всі вони пропеклися рівномірно.

От і все! Навіть в такому "сухому" вигляді вони відмінно підходять до здорових овочевим гарнірів, каш і молодий картопелька, або ж виступають в якості здорової закуски-замінника шкідливих чіпсів і сухариків. Так що немає меж досконалості, відкривайте для себе здорову кухню, і я сподіваюся, цей рецепт приготування тефтелей в мікрохвильовці вам припаде до душі

Схожі рецепти