Тефтелі в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Ви прихильник смачною, але дуже корисна їжа, або на дієті перед відпусткою? - цей простий рецепт тефтелей в мікрохвильовці вам сподобається До речі, в якості швидкої закуски до будь-якого гарніру теж підходить!
Опис приготування:
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати тефтелі в мікрохвильовці швидко, смачно, і не дуже калорійне, - ви полюбите цей рецепт так само сильно, як люблю його я. Але часто наш народ любить чогось"понаварістее та поситнее" , так ось, навіть їм ці тефтелі сподобаються, для цього всього лише залийте їх при готуванні бульйоном і томатною пастою, тоді ми отримаємо класичний рецепт тефтелей в мікрохвильовці з підливою
1. Отже, для початку розморозимо наш фарш, а хліб замочимо у воді, молоці або бульйоні, як для звичайних котлет.
2. Поки фарш розморожується, цибуля і часник моєму, чистимо і нарізаємо дрібненько, або ж подрібнити в блендері.
3. Змішуємо фарш з цибульний-часниковою заправкою, сіллю, перцем і гірчицею. Ретельно вимішуємо.
4. Тепер хліб віджимають від надлишків води, і теж кладемо до фаршу. Вбиваємо яйце, і знову все ретельно заважаємо до однорідного стану.
5. Моєму ручки, і ліпимо тефтелі розміром з горіх, викладаючи їх в спеціальну скляну посудину для мікрохвильовки.
6. Якщо боїтеся пригорання - збризніть їх рослинною олією, і відправляйте на 10 хвилин в мікрохвильовку.
7. Але не розслабляйтеся, - тефтелі потрібно час від часу перевертати і міняти місцями, щоб всі вони пропеклися рівномірно.
От і все! Навіть в такому"сухому" вигляді вони відмінно підходять до здорових овочевим гарнірів, каш і молодий картопелька, або ж виступають в якості здорової закуски-замінника шкідливих чіпсів і сухариків. Так що немає меж досконалості, відкривайте для себе здорову кухню, і я сподіваюся, цей рецепт приготування тефтелей в мікрохвильовці вам припаде до душі
- Фарш яловичий - 300 грам
- Хліб білий - 2 скибочки
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
1. Отже, для початку розморозимо наш фарш, а хліб замочимо у воді, молоці або бульйоні, як для звичайних котлет.
2. Поки фарш розморожується, цибуля і часник моєму, чистимо і нарізаємо дрібненько, або ж подрібнити в блендері.
3. Змішуємо фарш з цибульний-часниковою заправкою, сіллю, перцем і гірчицею. Ретельно вимішуємо.
4. Тепер хліб віджимають від надлишків води, і теж кладемо до фаршу. Вбиваємо яйце, і знову все ретельно заважаємо до однорідного стану.
5. Моєму ручки, і ліпимо тефтелі розміром з горіх, викладаючи їх в спеціальну скляну посудину для мікрохвильовки.
6. Якщо боїтеся пригорання - збризніть їх рослинною олією, і відправляйте на 10 хвилин в мікрохвильовку.
7. Але не розслабляйтеся, - тефтелі потрібно час від часу перевертати і міняти місцями, щоб всі вони пропеклися рівномірно.
От і все! Навіть в такому"сухому" вигляді вони відмінно підходять до здорових овочевим гарнірів, каш і молодий картопелька, або ж виступають в якості здорової закуски-замінника шкідливих чіпсів і сухариків. Так що немає меж досконалості, відкривайте для себе здорову кухню, і я сподіваюся, цей рецепт приготування тефтелей в мікрохвильовці вам припаде до душі