Рецепт Тефтелі в білому соусі з часником і базиліком фото

Тефтелі в білому соусі з часником і базиліком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тефтелі можна приготувати різними способами - посмажити, запекти в духовці або згасити. В будь-якому випадку - це виходить дуже смачно і ситно! дивіться рецепт.

Опис приготування:

У кожній кухні світу існують подібні рецепти. Всі вони відрізняються різними варіантами приготування. Мабуть, саме з цього ми їх дуже любимо! Соус буде цибульний - дуже смачно!

  • Фарш - 500 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Базилік - 1 Пучков
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Борошно - 1 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
тефтелі в білому соусі з часником і базиліком - фото крок 1
Додайте у фарш яйце, сіль і спеції. Перемішайте.
тефтелі в білому соусі з часником і базиліком - фото крок 2
Сформуйте тефтелі і обсмажте на гарячій сковороді.
тефтелі в білому соусі з часником і базиліком - фото крок 3
Додайте дрібно нарізану цибулю, тушкуйте трохи.
тефтелі в білому соусі з часником і базиліком - фото крок 4
Додайте подрібнений часник і базилік.
тефтелі в білому соусі з часником і базиліком - фото крок 5
Влийте вершки і тушкуйте під кришкою хвилин 10-15. Потім влийте борошно, розчинену в холодній воді. Проваріть до загустіння і вимикайте.
тефтелі в білому соусі з часником і базиліком - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти