Тефтелі в білому соусі з часником і базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Тефтелі можна приготувати різними способами - посмажити, запекти в духовці або згасити. В будь-якому випадку - це виходить дуже смачно і ситно! дивіться рецепт.
У кожній кухні світу існують подібні рецепти. Всі вони відрізняються різними варіантами приготування. Мабуть, саме з цього ми їх дуже любимо! Соус буде цибульний - дуже смачно!
- Фарш - 500 грам
- Яйце - 1 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Часник - 3-4 зубчиків
- Базилік - 1 Пучков
- Вода - 100 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
Додайте у фарш яйце, сіль і спеції. Перемішайте.
Сформуйте тефтелі і обсмажте на гарячій сковороді.
Додайте дрібно нарізану цибулю, тушкуйте трохи.
Додайте подрібнений часник і базилік.
Влийте вершки і тушкуйте під кришкою хвилин 10-15. Потім влийте борошно, розчинену в холодній воді. Проваріть до загустіння і вимикайте.
Смачного!