Рецепт Тефтелі тушковані фото

Тефтелі тушковані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Фарш
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Такий простий рецепт тефтелей тушкованих може змінюватись, як вам хочеться - якщо немає помідор, додайте томатну пасту, не любите кабачки - додайте баклажан… словом, універсальне і смачна страва!

Опис приготування:

Ці тушковані в домашніх умовах тефтелі виходять соковитими і ніжними за рахунок великої кількості овочів. Та й гарнір відразу готовий, прекрасний варіант для тих господинь, хто не любить занадто довго стояти біля плити і готувати окремо": перший, друге і десерт" . Тут же все просто, спробуйте самі!

  • Фарш - 900 грам
  • Рис відварний - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець - 3 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Спеції - За смаком
тефтелі тушковані - фото крок 1
1. Фарш, яйце і відварений рис змішаємо до однорідності. Додамо сіль і спеції, перемішаємо. Формуємо з фаршу тефтелі і обсмажити на олії до рум'яності.
тефтелі тушковані - фото крок 2
2. Тепер окремо обсмажити всі овочі, крім помідор. Їх ми перетираємо в пюре.
тефтелі тушковані - фото крок 3
3. Викладаємо поверх обсмажених овочів тефтелі, і тепер заливаємо томатним пюре. Можна трохи розбавити водою. Спеції додамо за смаком, накриємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні до готовності.
тефтелі тушковані - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти