Тефтелі тушковані
(покроковий рецепт з фото)
Такий простий рецепт тефтелей тушкованих може змінюватись, як вам хочеться - якщо немає помідор, додайте томатну пасту, не любите кабачки - додайте баклажан… словом, універсальне і смачна страва!
Ці тушковані в домашніх умовах тефтелі виходять соковитими і ніжними за рахунок великої кількості овочів. Та й гарнір відразу готовий, прекрасний варіант для тих господинь, хто не любить занадто довго стояти біля плити і готувати окремо": перший, друге і десерт" . Тут же все просто, спробуйте самі!
- Фарш - 900 грам
- Рис відварний - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Перець - 3 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Фарш, яйце і відварений рис змішаємо до однорідності. Додамо сіль і спеції, перемішаємо. Формуємо з фаршу тефтелі і обсмажити на олії до рум'яності.
2. Тепер окремо обсмажити всі овочі, крім помідор. Їх ми перетираємо в пюре.
3. Викладаємо поверх обсмажених овочів тефтелі, і тепер заливаємо томатним пюре. Можна трохи розбавити водою. Спеції додамо за смаком, накриємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні до готовності.
4. Смачного!