Рецепт Тефтелі, тушковані з овочами фото

Тефтелі, тушковані з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Шведська кухня
М'ясо , Фарш
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Ці тефтелі, тушковані з овочами в домашніх умовах, підійдуть для тих випадків, коли нагодувати потрібно цілу ватагу, а продуктів у вас не так вже й багато. Вихід є - це дуже демократичний рецепт!

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як зробити тефтелі, тушковані з овочами в домашніх умовах. Виходить дуже ситне і соковите блюдо, ідеально підходить для сімейних обіду або вечері. Тюфтельки також можна заготовити будинку, а на дачі в цьому казані вже загасити їх з овочами! Бажаю вам успіху!

  • Фарш - 1 кілограм
  • Хліб - 100 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Яйця - 1-2 штук (варені, за бажанням можна додати до овочів)
  • Спаржева квасоля - За смаком (можна додати за бажанням)
тефтелі, тушковані з овочами - фото крок 1
1. З фаршу, 2 цибулин, яйця і розмоченого хліба змішаємо однорідну масу. Додамо спеції, перемішаємо ще раз. Далі ліпимо маленькі кульки, обвалюють їх у борошні й обсмажуємо з усіх боків.
тефтелі, тушковані з овочами - фото крок 2
2. Овочі, що залишилися моєму, чистим, нарізаємо поізвольно. Спочатку трохи обсмажити на олії, а потім заливаємо невеликою кількістю води і тушкуємо до готовності. Можна додати спеції і трохи білого вина за смаком. Я ще дуже люблю в загальну масу додавати порубані варені яйця і спаржеву квасолю, але це за бажанням.
тефтелі, тушковані з овочами - фото крок 3
3. І ось тепер подаємо тефтелі, полив овочевим соусом! Смачного!

Схожі рецепти