Тефтелі, тушковані з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ці тефтелі, тушковані з овочами в домашніх умовах, підійдуть для тих випадків, коли нагодувати потрібно цілу ватагу, а продуктів у вас не так вже й багато. Вихід є - це дуже демократичний рецепт!
Хочу вам розповісти, як зробити тефтелі, тушковані з овочами в домашніх умовах. Виходить дуже ситне і соковите блюдо, ідеально підходить для сімейних обіду або вечері. Тюфтельки також можна заготовити будинку, а на дачі в цьому казані вже загасити їх з овочами! Бажаю вам успіху!
- Фарш - 1 кілограм
- Хліб - 100 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Яйця - 1-2 штук (варені, за бажанням можна додати до овочів)
- Спаржева квасоля - За смаком (можна додати за бажанням)
1. З фаршу, 2 цибулин, яйця і розмоченого хліба змішаємо однорідну масу. Додамо спеції, перемішаємо ще раз. Далі ліпимо маленькі кульки, обвалюють їх у борошні й обсмажуємо з усіх боків.
2. Овочі, що залишилися моєму, чистим, нарізаємо поізвольно. Спочатку трохи обсмажити на олії, а потім заливаємо невеликою кількістю води і тушкуємо до готовності. Можна додати спеції і трохи білого вина за смаком. Я ще дуже люблю в загальну масу додавати порубані варені яйця і спаржеву квасолю, але це за бажанням.
3. І ось тепер подаємо тефтелі, полив овочевим соусом! Смачного!