Тефтелі по-молдавському 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Простий рецепт тефтелей молдавською повинен сподобатися всім шанувальникам страв з соковитого м'ясного фаршу в густий і ароматною овочевий підливі. Ділюся!
Не так давно я дізналася, як приготувати тефтелі по-молдавському або кіфтелуце молдовенешть, і мені це блюдо так сподобалося, що я не можу не поділитися цим рецептом з вами! Тюфтельки виходять чудові - соковиті, незважаючи на те, що фарш використовується яловичий, ароматні і смачні до неможливості! 
На сайті, де я знайшла рецепт приготування тефтелей молдавською, рекомендували подавати це блюдо без гарніру. Я сама не прихильник м'яса з картоплею і макаронами, а кіфтелуце молдовенешть дійсно гарні самі по собі, зі свіжим хлібом і овочами. Однак і з традиційної молдавської мамалигою - кашею з кукурудзяної крупи - вони чудо, як хороші! 
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Морква - 0, 5-1 штуки
- Корінь петрушки - 0, 5-1 штуки
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Томатний соус - 1 Склянка
- Червоне сухе вино - 0, 5 склянки
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Молоко - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Цукор - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків







 
                     
                         
             
             
             
            