Рецепт Фарширований перець по-молдавському фото

Фарширований перець по-молдавському
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
М'ясо , Овочі , Крупи , Болгарський перець , Мал
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную приготувати фарширований перець по-молдавському. Блюдо підійде для буднів або для будь-якого святкового столу.

Опис приготування:

Зазвичай в начинку кладуть виключно фарш, рис і цибулю. Тут ми додамо до начинки зажарку з цибулі і моркви, а так само зелень. Вийде більш яскравий і літній смак. Неодмінно спробуйте!

  • Болгарський перець - 10-12 штук
  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Мал - 200 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 800 мілілітрів
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
фарширований перець по-молдавському - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
фарширований перець по-молдавському - фото крок 2
Мал добре промийте, залийте окропом і залиште на 10 хвилин.
фарширований перець по-молдавському - фото крок 3
Цибуля наріжте дрібними кубиками. Моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
фарширований перець по-молдавському - фото крок 4
Болгарський перець очистіть від насіння і промийте.
фарширований перець по-молдавському - фото крок 5
Фарш перекладіть в глибоку миску. Фарш підійде будь-який. У мене свинина-яловичина.
фарширований перець по-молдавському - фото крок 6
Додайте до фаршу рис, дрібно нарізану зелень, овочеву зажарку з цибулі і моркви, сіль і мелений перець за смаком.
фарширований перець по-молдавському - фото крок 7
Добре все перемішайте.
фарширований перець по-молдавському - фото крок 8
Нафаршіруйте перець підготовленої начинкою і розмістіть"стоячи" в казанку або каструлі з товстим дном. Розведіть в окропі томатну пасту, додайте за смаком сіль і залийте фаршировані перці так, щоб вода доходила майже до середини перців. Накрийте ємність кришкою і тушкуйте перці на невеликому вогні 40-50 хвилин.
фарширований перець по-молдавському - фото крок 9
Фарширований перець по-молдавському готовий.
фарширований перець по-молдавському - фото крок 10
Подавайте перець самостійно, зі сметаною або будь-яким гарніром на вибір. Смачного!

Схожі рецепти