Рецепт Кабачки по-молдавському фото

Кабачки по-молдавському
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це дуже просте і в той же час ситне блюдо. Інгредієнти використовуються найпростіші і недорогі. Найчастіше я роблю ці кабачки, щоб подати до святкового столу, спробуйте і ви!

Опис приготування:

До вашої уваги - хороший і простий рецепт приготування кабачків по-молдавському. Виходить такий собі листковий овочевий пиріг, дуже соковитий і ароматний. З приводу спеції… тут вже орієнтуйтеся на свої уподобання, я обмежився лише сіллю і перцем. Гарного вам дня!

  • Кабачки - 3 штуки
  • Помідори - 4 штуки
  • Бринза - 200 грам
  • Цибуля зелена - 4-5 штук (пір'їнок)
  • Борошно - За смаком
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кабачки по-молдавському - фото крок 1
Кабачки миємо, ріжемо тонкими кружечками. А потім обсмажуємо на оливковій олії, попередньо обваляти їх у борошні.
кабачки по-молдавському - фото крок 2
Помідори наріжте кружальцями
кабачки по-молдавському - фото крок 3
Бринзу натріть на крупній тертці.
кабачки по-молдавському - фото крок 4
Форму для запікання застеліть фольгою. Викладіть нижнім шаром кабачки.
кабачки по-молдавському - фото крок 5
Потім викладаємо помідори.
кабачки по-молдавському - фото крок 6
Потім бринзу і шар зеленої цибулі.
кабачки по-молдавському - фото крок 7
Далі йде ще три шари: кабачки-помідори-бринза. Поливаємо це все декількома ложками рослинного масла і відправляємо в духовку. Запікаємо 15-20 хвилин, температура 180 градусів.
кабачки по-молдавському - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти