Кабачки по-молдавському
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже просте і в той же час ситне блюдо. Інгредієнти використовуються найпростіші і недорогі. Найчастіше я роблю ці кабачки, щоб подати до святкового столу, спробуйте і ви!
До вашої уваги - хороший і простий рецепт приготування кабачків по-молдавському. Виходить такий собі листковий овочевий пиріг, дуже соковитий і ароматний. З приводу спеції… тут вже орієнтуйтеся на свої уподобання, я обмежився лише сіллю і перцем. Гарного вам дня!
- Кабачки - 3 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Бринза - 200 грам
- Цибуля зелена - 4-5 штук (пір'їнок)
- Борошно - За смаком
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Кабачки миємо, ріжемо тонкими кружечками. А потім обсмажуємо на оливковій олії, попередньо обваляти їх у борошні.
Помідори наріжте кружальцями
Бринзу натріть на крупній тертці.
Форму для запікання застеліть фольгою. Викладіть нижнім шаром кабачки.
Потім викладаємо помідори.
Потім бринзу і шар зеленої цибулі.
Далі йде ще три шари: кабачки-помідори-бринза. Поливаємо це все декількома ложками рослинного масла і відправляємо в духовку. Запікаємо 15-20 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!