Тарталетки з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте нескладну, ситну і апетитну закуску до святкового столу? Тоді не проходите мимо, і я навчу вас, як приготувати тарталетки з печінкою тріски. Це смачно, просто і красиво. Рекомендую!
Це відмінна ідея для закуски без зайвого клопоту. Поєднання інгредієнтів дійсно приголомшливе: ніжна печінка тріски, пікантний огірочок, яйця і трохи моркви для кольору. Також пропоную другий варіант - печінку з сиром. Такий салатик напевно стане родзинкою вашого святкового столу. Тарталетки можна купити готові, а можна спекти самостійно з листкового, пісочного або тесту філо, наприклад.
- Печінка тріски - 1 штука (баночка)
- Яйце - 3-4 штук
- Морква - 1 штука (відварна)
- Огірок маринований - 3-5 штук (маленькі)
- Сир - 50 грам
- Сіль, зелень, майонез - За смаком
- tartalettes - 18-20 штук
1. Заздалегідь потрібно відварити моркву і яйця круто. Розділіть печінку навпіл і розімніть вилкою. Яйця остудіть, очистіть, подрібніть і також розділіть навпіл.
2. Натріть на тертці відварену моркву.
3. Подрібніть мариновані огірочки кубиками.
4. О пів на печінці з яйцями додайте моркву і огірочки. Заправте за смаком майонезом, посоліть і поперчіть за бажання. Все як слід перемішайте.
5. Перша начинка готова.
6. Сир натріть на тертці.
7. Додайте в другу половину печінки з яйцем. Заправте майонезом. Знову посоліть і поперчіть за бажання.
8. Ось і другий вид начинки готовий. Розкладіть готові салатики по тарталетки і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!