Тарталетки з ікрою тріски
(покроковий рецепт з фото)
В основі цих тарталеток лежить дуже ніжна начинка. Тарталетки виходять дуже смачними. Рецепт, як на мене, оптимальний. Такі тарталетки точно сподобаються вам і вашим гостям.
Блюдо на святковому столі має бути естетичним. Приковувати увагу не тільки смаком, але і зовнішнім виглядом. Тому тарталетки варто прикрасити. На тарілку під тарталетки покладіть листя салату. Самі ж тарталетки прикрасьте половинками помідорів чері, зеленню або красиво полийте їх зверху майонезом. Не бійтеся фантазувати. Смачного!
- Ікра тріски - 300 грам
- Томат - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Майонез - За смаком
- tartalettes - 10 штук
Перекладіть ікру з банки в тарілку, розімніть її виделкою.
Відваріть в трохи підсоленій воді яйця. Дрібно їх поріжте і додайте їх до ікрі.
Томати поріжте на дрібні шматочки. Залийте начинку для тарталеток майонезом, гарненько перемішайте.
Nachinyayte tartalettes. Вам знадобиться приблизно по півтори столової ложки в кожну. Готово! Можна подавати до столу!