Рецепт Тарталетки з ікрою і креветками фото

Тарталетки з ікрою і креветками
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Креветки , Морепродукти , Ікра
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 10
Час приготування: 25 хв.

Смачні тарталетки з начинкою відмінно підійдуть в якості закуски на вечір. Почастуєте своїх гостей, здивуєте їх яскравим смаком простого блюда. Читайте, як приготувати тарталетки з ікрою і креветками.

Опис приготування:

1. В першу чергу необхідно відварити яйця в круту. Як зваряться, остудіть їх і очистіть. Поріжте їх на шматочки і покладіть в салатницю.

2. Тепер починаємо варити креветки. Варити необхідно протягом 10 хвилин в підсоленій воді. Після цього остудіть їх і очистіть від голови і панцира. Додайте їх в салатницю до яєць. Зверху потріть сир.

3. Очистіть жовтий перець від насіння, розріжте його на маленькі шматочки. Кладіть до решти інгредієнтів. Все поперчіть, посоліть і додайте майонез разом з видавленим часником.

4. Всі компоненти добре перемішайте. Акуратно наповнюйте тарталетки готовим салатом і прикрашайте зверху червоною ікрою. Смачного!

  • tartalettes - 10 штук
  • Креветки - 250 грам
  • Червона ікра - 100 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Сир моцарела - 150 грам
  • Жовтий перець - 1/2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Майонез - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
1. В першу чергу необхідно відварити яйця в круту. Як зваряться, остудіть їх і очистіть. Поріжте їх на шматочки і покладіть в салатницю.

2. Тепер починаємо варити креветки. Варити необхідно протягом 10 хвилин в підсоленій воді. Після цього остудіть їх і очистіть від голови і панцира. Додайте їх в салатницю до яєць. Зверху потріть сир.

3. Очистіть жовтий перець від насіння, розріжте його на маленькі шматочки. Кладіть до решти інгредієнтів. Все поперчіть, посоліть і додайте майонез разом з видавленим часником.

4. Всі компоненти добре перемішайте. Акуратно наповнюйте тарталетки готовим салатом і прикрашайте зверху червоною ікрою. Смачного!

Схожі рецепти