Тарталетки з ікрою і олією
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами кілька дивно простих, але неймовірно смачних варіантів, як зробити тарталетки з ікрою і маслом на святковий стіл. Це швидка, але по-справжньому царська закуска.
Рецепт приготування тарталеток з ікрою і олією знайомий багатьом, проте крім класичного варіанту подання такої закуски пропоную на замітку кілька альтернативних. Додатково можна використовувати свіжу зелень або огірочок для прикраси перед подачею.
- Ікра - 120 грам
- Вершкове масло - 80-120 грам
- tartalettes - 15-20 штук
1. Для початку пропоную класичний рецепт тарталеток з ікрою і олією. Набір інгредієнтів мінімальний, так що приготувати таку закуску можна в лічені хвилини.
2. Вершкове масло заздалегідь краще дістати з холодильника, щоб воно було м'яке. На дно тарталетки викласти невеликий шматочок масла, а при бажанні акуратно розмазати його по всій поверхні. Кількість масла залежить від ваших смакових уподобань.
3. Ось, власне, і все. Залишилося наповнити кожну тарталетки ікрою і можна сміливо подавати закуску на стіл. Прикрасити можна листям салату або гілочкою свіжої зелені.
4. Ідентичний за складовими, проте в дещо іншому виконанні - це наступний рецепт приготування тарталеток з ікрою і олією. В даному варіанті розм'якшене вершкове масло необхідно помістити в кондитерський мішок і наповнити їм тарталетку. Зверху викласти кілька ікринок. Такий варіант підійде для великої компанії, так як дуже економний.
5. Останній рецепт - цікавіший варіант. Для початку вершкове масло необхідно збити блендером з невеликою кількістю малосоленой сьомги. Отриману суміш викласти в тарталетки з допомогою кондитерського шприца. Окремо збити вимиту зелень з невеликою кількістю масла і викласти поруч. Прикрасити всі ікрою і можна подавати до столу.