Рецепт Тарталетки з ікрою і олією фото

Тарталетки з ікрою і олією
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Морепродукти, Вершкове масло, Ікра
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво

Перед вами кілька дивно простих, але неймовірно смачних варіантів, як зробити тарталетки з ікрою і маслом на святковий стіл. Це швидка, але по-справжньому царська закуска.

Рецепт приготування тарталеток з ікрою і олією знайомий багатьом, проте крім класичного варіанту подання такої закуски пропоную на замітку кілька альтернативних. Додатково можна використовувати свіжу зелень або огірочок для прикраси перед подачею.

  • Ікра - 120 грам
  • Вершкове масло - 80-120 грам
  • tartalettes - 15-20 штук
тарталетки з ікрою і олією - фото крок 1
1. Для початку пропоную класичний рецепт тарталеток з ікрою і олією. Набір інгредієнтів мінімальний, так що приготувати таку закуску можна в лічені хвилини.
тарталетки з ікрою і олією - фото крок 2
2. Вершкове масло заздалегідь краще дістати з холодильника, щоб воно було м'яке. На дно тарталетки викласти невеликий шматочок масла, а при бажанні акуратно розмазати його по всій поверхні. Кількість масла залежить від ваших смакових уподобань.
тарталетки з ікрою і олією - фото крок 3
3. Ось, власне, і все. Залишилося наповнити кожну тарталетки ікрою і можна сміливо подавати закуску на стіл. Прикрасити можна листям салату або гілочкою свіжої зелені.
тарталетки з ікрою і олією - фото крок 4
4. Ідентичний за складовими, проте в дещо іншому виконанні - це наступний рецепт приготування тарталеток з ікрою і олією. В даному варіанті розм'якшене вершкове масло необхідно помістити в кондитерський мішок і наповнити їм тарталетку. Зверху викласти кілька ікринок. Такий варіант підійде для великої компанії, так як дуже економний.
тарталетки з ікрою і олією - фото крок 5
5. Останній рецепт - цікавіший варіант. Для початку вершкове масло необхідно збити блендером з невеликою кількістю малосоленой сьомги. Отриману суміш викласти в тарталетки з допомогою кондитерського шприца. Окремо збити вимиту зелень з невеликою кількістю масла і викласти поруч. Прикрасити всі ікрою і можна подавати до столу.

Схожі рецепти