Рецепт Тарталетки з печінки тріски фото

Тарталетки з печінки тріски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти, Печінка тріски
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет

На вашому святковому столі замало закусок? Хочете придумати щось нескладне, але при цьому смачне, ситне і апетитне? Я пропоную поглянути на цей варіант. Класний рецепт з мінімумом турбот.

Пропоную вам взяти на замітку цю чудову ідею, як приготувати тарталетки з печінки тріски. Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що така закуска вийде тільки з консервів шматочками. Якщо у вас у вигляді паштету, то краще вибрати інший варіант. Мені подобається поєднання перепелиних і курячих яєць, але можна взяти і якісь одні.

  • Банку печінки тріски - 1 штука
  • Яйце - 4 штуки(+ 8 перепелиних)
  • Зелень і листя салату - За смаком
  • Крем - 1-2 Ст. Ложок
  • tartalettes - 16-18 штук
тарталетки з печінки тріски - фото крок 1
1. Набір необхідних інгредієнтів перед вами. Яйця насамперед відваріть круто і остудіть.
тарталетки з печінки тріски - фото крок 2
2. Вимийте, обсушити і подрібніть зелень.
тарталетки з печінки тріски - фото крок 3
3. Очистіть і наріжте яйця.
тарталетки з печінки тріски - фото крок 4
4. Слідом додайте нарізану кубиками печінку тріски.
тарталетки з печінки тріски - фото крок 5
5. Акуратно перемішайте, за бажанням додайте трохи сметани (майонез), можна підсолити і поперчити за смаком.
тарталетки з печінки тріски - фото крок 6
6. Тарталетки застелите листям салату.
тарталетки з печінки тріски - фото крок 7
7. І заряд salatom. Прикрасити перед подачею закуску можна скибочкою солодкого перцю, оливкою або помідором, наприклад.
Смачного!

Схожі рецепти