Рецепт Тарталетки з печінки тріски фото

Тарталетки з печінки тріски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти , Печінка тріски
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 16-18
Час приготування: 20 хв.

На вашому святковому столі замало закусок? Хочете придумати щось нескладне, але при цьому смачне, ситне і апетитне? Я пропоную поглянути на цей варіант. Класний рецепт з мінімумом турбот.

Опис приготування:

Пропоную вам взяти на замітку цю чудову ідею, як приготувати тарталетки з печінки тріски. Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що така закуска вийде тільки з консервів шматочками. Якщо у вас у вигляді паштету, то краще вибрати інший варіант. Мені подобається поєднання перепелиних і курячих яєць, але можна взяти і якісь одні.

  • Банку печінки тріски - 1 штука
  • Яйце - 4 штуки(+ 8 перепелиних)
  • Зелень і листя салату - За смаком
  • Крем - 1-2 Ст. Ложок
  • tartalettes - 16-18 штук
тарталетки з печінки тріски - фото крок 1
1. Набір необхідних інгредієнтів перед вами. Яйця насамперед відваріть круто і остудіть.
тарталетки з печінки тріски - фото крок 2
2. Вимийте, обсушити і подрібніть зелень.
тарталетки з печінки тріски - фото крок 3
3. Очистіть і наріжте яйця.
тарталетки з печінки тріски - фото крок 4
4. Слідом додайте нарізану кубиками печінку тріски.
тарталетки з печінки тріски - фото крок 5
5. Акуратно перемішайте, за бажанням додайте трохи сметани (майонез), можна підсолити і поперчити за смаком.
тарталетки з печінки тріски - фото крок 6
6. Тарталетки застелите листям салату.
тарталетки з печінки тріски - фото крок 7
7. І заряд salatom. Прикрасити перед подачею закуску можна скибочкою солодкого перцю, оливкою або помідором, наприклад.
Смачного!

Схожі рецепти