Тарталетки з печінки тріски
(покроковий рецепт з фото)
На вашому святковому столі замало закусок? Хочете придумати щось нескладне, але при цьому смачне, ситне і апетитне? Я пропоную поглянути на цей варіант. Класний рецепт з мінімумом турбот.
Пропоную вам взяти на замітку цю чудову ідею, як приготувати тарталетки з печінки тріски. Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що така закуска вийде тільки з консервів шматочками. Якщо у вас у вигляді паштету, то краще вибрати інший варіант. Мені подобається поєднання перепелиних і курячих яєць, але можна взяти і якісь одні.
- Банку печінки тріски - 1 штука
- Яйце - 4 штуки(+ 8 перепелиних)
- Зелень і листя салату - За смаком
- Крем - 1-2 Ст. Ложок
- tartalettes - 16-18 штук
1. Набір необхідних інгредієнтів перед вами. Яйця насамперед відваріть круто і остудіть.
2. Вимийте, обсушити і подрібніть зелень.
3. Очистіть і наріжте яйця.
4. Слідом додайте нарізану кубиками печінку тріски.
5. Акуратно перемішайте, за бажанням додайте трохи сметани (майонез), можна підсолити і поперчити за смаком.
6. Тарталетки застелите листям салату.
7. І заряд salatom. Прикрасити перед подачею закуску можна скибочкою солодкого перцю, оливкою або помідором, наприклад.
Смачного!
Смачного!