Тарталетки без начинки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Чудовий варіант приготування солодких тарталеток без начинки. Вони готуються на основі вершкового масла, яєць, сиру і борошна. В якості начинки можна додавати будь-які свіжі фрукти або варення.
Опис приготування:
Як приготувати тарталетки без начинки в домашніх умовах? Все дуже просто! Приготуйте сирне тісто, розкладіть його по формах - і спечіть тарталетки. Тісто виходить солодким, так що рекомендую підбирати відповідну начинку, наприклад - свіжі ягоди або фрукти. Хай щастить!
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 150 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Ванілін - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 300 грам
Вершкове масло кімнатної температури змішуємо з цукром, а потім збиваємо все разом 5-7 хвилин.
Сир протріть через сито і додайте до маслу. Також вбийте яйце. Перемішуйте до однорідності, а в кінці додайте ванілін.
Просійте борошно, замісіть руками м'яке однорідне тісто. Помістіть тісто під харчову плівку і покладіть його в холодильник на півгодини.
Розкачайте тісто завтовшки в 1 см. Виріжте кружечки, розкладіть їх по формах для випікання тарталеток. Випікайте в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів. Смачного!