Пиріг без начинки
(покроковий рецепт з фото)
Любіть просту і смачну випічку? тоді дивіться, як приготувати пиріг без начинки. Піч його будемо на основі бісквітного тіста. Сам рецепт дуже простий, на важливо слідувати інструкціям.
На свій розсуд наш бісквітний пиріг можете прикрасити цукровою пудрою, більше він ні в чому не має потреби. А ось є його дуже смачно з домашнім варенням або з сирними мусами.
Цей рецепт є моєю паличкою-виручалочкою. Простий і дуже смачний.
- Борошно - 280 грам
- Цукор - 180 грам
- Разрахлітель - 2, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
- Масло посдсолнечное - 120 мілілітрів
- Яйця - 9 штук(7 жовтків, 9 білків)
- Молоко - 180 мілілітрів
- Ваніль - За смаком

Просійте борошно і змішайте її з половиною цукру і з усіма сухими інгредієнтами.

Жовтки збийте з маслом і молоком.

Міксером збийте білки, додайте ванілін і поступово всипте цукор. Збивайте до м'яких піків.

Тепер акуратно з'єднайте обидві рідкі маси
І введіть борошно. Духовку розігрійте до 170 градусів, вилийте тісто в форму.
І введіть борошно. Духовку розігрійте до 170 градусів, вилийте тісто в форму.

Випікайте пиріг 50-55 хвилин, потім повністю остудіть і пробуйте.