Пиріг без начинки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Любіть просту і смачну випічку? тоді дивіться, як приготувати пиріг без начинки. Піч його будемо на основі бісквітного тіста. Сам рецепт дуже простий, на важливо слідувати інструкціям.
Опис приготування:
На свій розсуд наш бісквітний пиріг можете прикрасити цукровою пудрою, більше він ні в чому не має потреби. А ось є його дуже смачно з домашнім варенням або з сирними мусами.
Цей рецепт є моєю паличкою-виручалочкою. Простий і дуже смачний.
- Борошно - 280 грам
- Цукор - 180 грам
- Разрахлітель - 2, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
- Масло посдсолнечное - 120 мілілітрів
- Яйця - 9 штук(7 жовтків, 9 білків)
- Молоко - 180 мілілітрів
- Ваніль - За смаком
Просійте борошно і змішайте її з половиною цукру і з усіма сухими інгредієнтами.
Жовтки збийте з маслом і молоком.
Міксером збийте білки, додайте ванілін і поступово всипте цукор. Збивайте до м'яких піків.
Тепер акуратно з'єднайте обидві рідкі маси
І введіть борошно. Духовку розігрійте до 170 градусів, вилийте тісто в форму.
І введіть борошно. Духовку розігрійте до 170 градусів, вилийте тісто в форму.
Випікайте пиріг 50-55 хвилин, потім повністю остудіть і пробуйте.