Тарт з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кохаю, коли в пирогах або подібної випічці багато начинки, і тісто зовсім її не перебивати. В цьому плані виграє тарт. Тут можна поєднувати нейтральне тісто з різними продуктами. Спробуємо нове?
Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати тарт з помідорами і сиром. Ця ситна начинка відмінно зійшлася з класичним пісочним тістом. У складі також будуть ароматні трави, так що запах буде витати по всій квартирі. Важливим є те, що зробити блюдо не так складно, як здається, потрібно лише приділити цьому час і уважно читати інструкцію.
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Вершкове масло - 135 грам
- Козиний сир - 240 грам
- Яйце - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Вода холодна - 2, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сухі трави - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1, 5 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
1. Яйця перемішайте з водою. В іншому посуді борошно змішайте з сіллю і маслом кубиками. Потім рідкі інгредієнти додайте до сухим.
2. Замішайте пісочне тісто. Викладіть його в круглу форму для випічки, зробивши бортики. Змастіть дно гірчицею.
3. Через пару хвилин викладіть помідори гуртками. Збризніть їх маслом. Зверху розкладіть сир шматочками.
4. Потім розкладіть сухі або свіжі трави. Змастіть начинку зверху медом.
5. Запікайте тарт протягом 30 хвилин при 220 градусах. Смачного!