Рецепт Тарт-татен з помідорами фото

Тарт-татен з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Овочі , Помідор , Листкове тісто
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На сніданок
Випічка , Пироги , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Pull-Istituto - це завжди смачно, з яблуками, грушами, або навіть з буряком або цибулею. Варіацій цього чудового пирога багато. Спробуйте дуже смачну версію з помідорами.

Опис приготування:

Якщо взяти готове листкове тісто, то приготування тарт-татена не зажадає великої кількості часу. Помідори після запікання набувають особливого кисло-солодкий смак і перетворюються в дуже соковиту начинку. Спробуйте! А особливі любителі випічки з сиром можуть додати, наприклад, моццареллу і підігріти пиріг хвилин 5 в духовці.

  • Вершкове масло - 25 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Помідори - 400 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Оцет винний білий - 2 чайних ложки
  • Тісто листкове бездріжджове - 250 грам
  • Орегано - 1 Ст. Ложка
тарт-татен з помідорами - фото крок 1
Якщо використовуєте заморожене тісто, попередньо його необхідно розморозити. Духовку розігрійте до 200 °. Помідори наріжте кружальцями. У сковороді розтопіть масло і всипте цукор. Помішуйте, поки цукор не перетвориться в світлу карамель. Викладіть помідори, пропустіть через прес часник. Протушкувати овочі на слабкому вогні 2-3 хвилини.
тарт-татен з помідорами - фото крок 2
Приправте помідори сіллю і перцем за смаком. Форму змастіть маслом і викладіть помідори.
тарт-татен з помідорами - фото крок 3
Тісто розкачати до розмірів форми. Накрийте помідори тестом, краю подверніте. Випікайте пиріг 25-30 хвилин. Дайте постояти кілька хвилин.
тарт-татен з помідорами - фото крок 4
Накрийте форму блюдом і швидким впевненим рухом переверніть тарт. Посипте орегано. Смачного!

Схожі рецепти