Рецепт Тарт Татен з персиками фото

Тарт Татен з персиками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Влітку такий тарт можна приготувати зі свіжих персиків, взимку - з консервованих. В будь-якому випадку - це дуже смачний і зовсім нескладний у приготуванні пиріг. Заходьте і угощайтесь!

Опис приготування:

Цей французький пиріг можна готувати з будь-якою начинкою: солодкої або солоної. Якщо взяти готове листкове тісто, то приготування не потребує великих зусиль. Зате такий пиріг розлітається дуже швидко!

  • Тісто листкове бездріжджове - 250 грам
  • Персики - 6-8 штук
  • Цукор - 220 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Кориця мелена - За смаком (по бажанню)
тарт Татен з персиками - фото крок 1
У сковороді (бажано в тій, в якій потім будете випікати пиріг) розтопіть масло з цукром.
тарт Татен з персиками - фото крок 2
Персики обдайте окропом, розріжте на 4 частини, видаліть кісточку і очистіть від шкірки.
тарт Татен з персиками - фото крок 3
Коли цукор розплавиться і стане золотистого кольору, викладіть до нього персики, перемішайте і трохи випарити сік. Посипте корицею.
тарт Татен з персиками - фото крок 4
Тісто розкачати до розмірів сковороди. Накрийте тестом персики, кінець podotknite. Випікайте при 180 градусах 30-40 хвилин.
тарт Татен з персиками - фото крок 5
Накрийте сковороду великою тарілкою і швидким, впевненим рухом переверніть пиріг. Надовго залишати його в формі можна, т.К. Карамель прилипне. Смачного!

Схожі рецепти