Легкий овочевий тарт з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Легкий овочевий тарт з сиром - ідеальне рішення в випічці для людей, які стежать за своєю фігурою. Дуже рекомендую приготувати такий тарт у себе вдома.
Опис приготування:
Терпкий, про який піде язик в цьому рецепті, скоріше класична основа, яку ви можете доповнити улюбленими інгредієнтами. Доречно будуть виглядати тут найрізноманітніші овочі: томати, баклажани, морква, картопля. Створюйте свій улюблений тарт. Радуйте себе.
- Кабачок - 1 штука
- Вершковий сир - 200 грам
- Сир"Пармезан" - 150 грам
- Сир"Моцарелла" - 50-70 грам
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Листкове тісто - 250 грам
1. Наріжте кабачок тонкими слайсами за допомогою мандоліни і злегка посипте щіпкою солі. Залиште їх на 10 хвилин випустити зайву вологу.
2. У глибокій ємності змішайте вершковий сир, "Пармезан" і "Motsarellu & Quot; . Додайте подрібнений часник, мелений перець, оливкова олія і лимонний сік. Ретельно перемішайте.
3. Розкачайте тісто качалкою в коло.
4. Розподіліть на тісто сирну начинку, залишаючи краю приблизно в два сантиметри.
5. Акуратно викладіть кабачок на начинку і загорніть краї тіста.
6. Тісто змастіть розтопленим вершковим маслом.
Овочевий тарт випікайте в розігрітій до 250 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.
Овочевий тарт випікайте в розігрітій до 250 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.