Легкий овочевий суп з кетчупом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо часу в обріз, а хочеться домашньої теплою їжі, то беріть на замітку рецепт мого супчика! Він легкий, смачний і низькокалорійний. Замість картоплі використовується ріпа, тому суп підходить для діабетичного харчування.
Такий суп смачніше готувати на бульйоні (я використовую овочевий), але можна використовувати і воду. Щоб додати смаку бульйону, я використовую кетчуп без цукру і крохмалю. Він здорово спрощує процес готування.
- Буряк - 200-250 грам
 - Капуста романеско - 200 грам
 - Брокколі - 200 грам
 - Бульйон - 1 літр
 - Кетчуп - 3-4 Ст. Ложок
 - Петрушка - 1/3 пучка
 - Сіль - За смаком
 - Чорний перець - За смаком
 - Часник сухий - За смаком
 - Цибуля суха - За смаком
 

Щоб приготувати легкий овочевий суп, вам знадобляться наступні продукти.

Ріпу очистите, посоліть і залийте окропом. Залиште на 15 хвилин. Після злийте воду, а ріпу промийте і відіжміть.

Романеско і брокколі розберіть на суцвіття.

Бульйон в каструлі доведіть до кипіння. Додайте кетчуп, перемішайте до повного розчинення.

Покладіть ріпу в каструлю, варите суп 10 хвилин. Потім додайте брокколі і Романеско, і варіть ще 6-7 хвилин.

Додайте спеції, сіль і рубану зелень. Проваріть суп ще 1 хвилину і зніміть з вогню.

Легкий овочевий суп готовий, смачного!