Рецепт Легкий овочевий суп з кетчупом фото

Легкий овочевий суп з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Брокколі
Пісні страви , Для діабетиків
На обід
Супи
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Якщо часу в обріз, а хочеться домашньої теплою їжі, то беріть на замітку рецепт мого супчика! Він легкий, смачний і низькокалорійний. Замість картоплі використовується ріпа, тому суп підходить для діабетичного харчування.

Опис приготування:

Такий суп смачніше готувати на бульйоні (я використовую овочевий), але можна використовувати і воду. Щоб додати смаку бульйону, я використовую кетчуп без цукру і крохмалю. Він здорово спрощує процес готування.

  • Буряк - 200-250 грам
  • Капуста романеско - 200 грам
  • Брокколі - 200 грам
  • Бульйон - 1 літр
  • Кетчуп - 3-4 Ст. Ложок
  • Петрушка - 1/3 пучка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Часник сухий - За смаком
  • Цибуля суха - За смаком
легкий овочевий суп з кетчупом - фото крок 1
Щоб приготувати легкий овочевий суп, вам знадобляться наступні продукти.
легкий овочевий суп з кетчупом - фото крок 2
Ріпу очистите, посоліть і залийте окропом. Залиште на 15 хвилин. Після злийте воду, а ріпу промийте і відіжміть.
легкий овочевий суп з кетчупом - фото крок 3
Романеско і брокколі розберіть на суцвіття.
легкий овочевий суп з кетчупом - фото крок 4
Бульйон в каструлі доведіть до кипіння. Додайте кетчуп, перемішайте до повного розчинення.
легкий овочевий суп з кетчупом - фото крок 5
Покладіть ріпу в каструлю, варите суп 10 хвилин. Потім додайте брокколі і Романеско, і варіть ще 6-7 хвилин.
легкий овочевий суп з кетчупом - фото крок 6
Додайте спеції, сіль і рубану зелень. Проваріть суп ще 1 хвилину і зніміть з вогню.
легкий овочевий суп з кетчупом - фото крок 7
Легкий овочевий суп готовий, смачного!

Схожі рецепти