Легкий овочевий салат на свято
(покроковий рецепт з фото)
Овочевої салату завжди знайдеться місце на столі, якби він був святковий або обіднім, на кожен день. Підійде він і до м'яса, і до риби, і як окрему страву для легкого перекусу. Пригощайтеся!
Салат підходить і для повсякденного столу і для святкового до м'яса. Якщо не любите майонез, заправте салат сметаною. Але обов'язково рекомендую додати трохи часничку за смаком. Рецепт, як приготувати легкий овочевий салат на свято, дивіться в покроковому рецепті. Приємних вам клопоту на кухні!
- Капуста - 200 грам
- Огірок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кукурудза - 100 грам (консервована)
- Часник - 1 зубчик
- Кріп - 1 пучок
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. Овочі та зелень вимийте, морква і часник очистіть.
Капусту дрібно наріжте в глибоку миску, приправити сіллю, примніть злегка руками, щоб вона пустила сік.
Моркву натріть на дрібній тертці. Огірок наріжте тонкою соломкою, зелень дрібно нарубати.
Моркву натріть на дрібній тертці. Огірок наріжте тонкою соломкою, зелень дрібно нарубати.
Додайте консервовану кукурудзу. Перемішайте все в мисці. Часник подрібніть і з'єднайте з майонезом. Заправте салат.
Салат перекладіть на блюдо в сервировочное кільце, примніть ложкою, акуратно зніміть кільце. Прикрасьте кукурудзою і зеленню. Смачного!