Рецепт Салат «Велике свято» фото

Салат «Велике свято»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 20 хв.

Складно навіть уявити, чому це блюдо отримало таку назву. Салат"Велике свято" в домашніх умовах - це відмінний варіант для зайнятих господинь і несподівано нагрянули гостей.

Опис приготування:

Приготований за все за 15-20 хвилин салат"Велике свято" в домашніх умовах виходить досить ситним і дуже смачним. Таке блюдо, незважаючи на його простоту, можна подати навіть на святковий стіл.

1. Насамперед необхідно залити холодною водою яйця і відправити на вогонь. Після закипання варити на середньому вогні 6-8 хвилин. Потім остудити і очистити.

2. Поки варяться яйця можна нарізати тонкою соломкою шинку. Також можна використовувати відварене м'ясо, наприклад.

3. Мариновані гриби обсушити злегка і нарізати дрібними кубиками.

4. Злегка остиглі яйця подрібнити.

5. Основні інгредієнти страви готові і їх можна помістити в салатник. Посолити за смаком і злегка поперчити. Додати майонез і як слід перемішати.

6. В рецепт приготування салату"Велике свято" можна використовувати сухарики з пачки або ж підсушити на сковороді або деку нарізані кубиками скибочки хліба.

7. Заправлений салат можна відразу подавати до столу. Трохи сухариків висипати зверху, а решта подати в окремій піалі, щоб вони не розмокали.

Приємного апетиту і веселого торжества!

  • Шинка - 200 грам
  • Мариновані гриби - 200 грам
  • Сухарики - 50 грам
  • Яйце - 2-3 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Майонез - 1 За смаком
Приготований за все за 15-20 хвилин салат"Велике свято" в домашніх умовах виходить досить ситним і дуже смачним. Таке блюдо, незважаючи на його простоту, можна подати навіть на святковий стіл.

1. Насамперед необхідно залити холодною водою яйця і відправити на вогонь. Після закипання варити на середньому вогні 6-8 хвилин. Потім остудити і очистити.

2. Поки варяться яйця можна нарізати тонкою соломкою шинку. Також можна використовувати відварене м'ясо, наприклад.

3. Мариновані гриби обсушити злегка і нарізати дрібними кубиками.

4. Злегка остиглі яйця подрібнити.

5. Основні інгредієнти страви готові і їх можна помістити в салатник. Посолити за смаком і злегка поперчити. Додати майонез і як слід перемішати.

6. В рецепт приготування салату"Велике свято" можна використовувати сухарики з пачки або ж підсушити на сковороді або деку нарізані кубиками скибочки хліба.

7. Заправлений салат можна відразу подавати до столу. Трохи сухариків висипати зверху, а решта подати в окремій піалі, щоб вони не розмокали.

Приємного апетиту і веселого торжества!

Схожі рецепти