Салат «Велике свято»
(покроковий рецепт з фото)
Складно навіть уявити, чому це блюдо отримало таку назву. Салат "велике свято" в домашніх умовах - це відмінний варіант для зайнятих господинь і несподівано нагрянули гостей.
Приготований за все за 15-20 хвилин салат "велике свято" в домашніх умовах виходить досить ситним і дуже смачним. Таке блюдо, незважаючи на його простоту, можна подати навіть на святковий стіл.
1. Насамперед необхідно залити холодною водою яйця і відправити на вогонь. Після закипання варити на середньому вогні 6-8 хвилин. Потім остудити і очистити.
2. Поки варяться яйця можна нарізати тонкою соломкою шинку. Також можна використовувати відварене м'ясо, наприклад.
3. Мариновані гриби обсушити злегка і нарізати дрібними кубиками.
4. Злегка остиглі яйця подрібнити.
5. Основні інгредієнти страви готові і їх можна помістити в салатник. Посолити за смаком і злегка поперчити. Додати майонез і як слід перемішати.
6. В рецепт приготування салату "велике свято" можна використовувати сухарики з пачки або ж підсушити на сковороді або деку нарізані кубиками скибочки хліба.
7. Заправлений салат можна відразу подавати до столу. Трохи сухариків висипати зверху, а решта подати в окремій піалі, щоб вони не розмокали.
Приємного апетиту і веселого торжества!
- Шинка - 200 грам
- Мариновані гриби - 200 грам
- Сухарики - 50 грам
- Яйце - 2-3 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Майонез - 1 За смаком
1. Насамперед необхідно залити холодною водою яйця і відправити на вогонь. Після закипання варити на середньому вогні 6-8 хвилин. Потім остудити і очистити.
2. Поки варяться яйця можна нарізати тонкою соломкою шинку. Також можна використовувати відварене м'ясо, наприклад.
3. Мариновані гриби обсушити злегка і нарізати дрібними кубиками.
4. Злегка остиглі яйця подрібнити.
5. Основні інгредієнти страви готові і їх можна помістити в салатник. Посолити за смаком і злегка поперчити. Додати майонез і як слід перемішати.
6. В рецепт приготування салату "велике свято" можна використовувати сухарики з пачки або ж підсушити на сковороді або деку нарізані кубиками скибочки хліба.
7. Заправлений салат можна відразу подавати до столу. Трохи сухариків висипати зверху, а решта подати в окремій піалі, щоб вони не розмокали.
Приємного апетиту і веселого торжества!