Салат на свято
(покроковий рецепт з фото)
Такий салатик можна зробити навіть без приводу. А вже коли ламаєте голову над святковим меню, він точно виручить вас. Смачний і дуже простий рецепт, як приготувати салат на свято.
Для цього салату не потрібна тривала підготовка. Відварити потрібно лише яйце, інші інгредієнти вже готові до приготування. Ви можете зробити салат заздалегідь або перед подачею на стіл. Такий можна зробити на зимові свята або влітку, навіть незважаючи на наявність в ньому майонезу.
- Болгарський перець - 1 штука
- Шинка - 200 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Шинку наріжте невеликими кубиками.
2. Будь сорт твердого сиру наріжте такими ж кубиками, як і шинку.
3. Болгарський перець розрізати вздовж, видаліть насіння і наріжте смужками.
4. У сотейник покладіть яйця, залийте їх холодною водою і після закипання варіть 5-7 хвилин.
5. Остудіть і очистіть яйця від шкаралупи, потім натріть їх на крупній тертці.
6. У миску викладіть шинку, сир, перець, перемішайте.
7. Додайте трохи майонезу, щоб салат не потопав у ньому, а тільки не був сухим, посоліть і перемішайте.
8. Подавайте салат відразу чи потім, прикрасьте його за смаком зеленню і подавайте до столу.