Легкий овочевий суп
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати легкий овочевий суп. Повірте, рецепт вам дуже сподобається, а приготування не займе багато часу. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку і ви не пошкодуєте!
Суп, приготований за цим рецептом, дуже сподобається дітям, а також тим, хто стежить за своєю фігурою. Вегетаріанці можуть просто замінити курячий бульйон на овочевий, це сильно не вплине на смак. Суп виходить легким і в той же час дуже поживним, що робить його універсальним блюдом.
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Селера (стебла) - 1 штука
- Сіль, перець, орегано - За смаком
- Цукіні - 1 штука
- Курячий бульйон - 500 мілілітрів
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
1
Для того, щоб приготувати смачний і легкий овочевий суп, необхідно почистити і промити всі овочі, які будуть використовуватися. Після цього всі овочі потрібно нарізати. Лук порубати дрібно, морква можна нарізати кубиком або кружечками, селера - півкільцями і т. d.
2
Каструлю ставимо на вогонь і наливаємо на дно рослинне масло. Починаємо обсмажувати цибулю близько хвилини, часто помішуючи. Потім додаємо нарізану моркву і селеру. Приправляємо все сіллю і спеціями, тушкуємо протягом 2-3 хвилин. Додаємо цукіні і тушкуємо ще трохи.
3
Далі додаємо курячий бульйон і томатну пасту, ретельно все перемішуємо і доводимо до кипіння. Накриваємо кришкою і варимо на повільному вогні протягом 15 хвилин. Легкий овочевий суп готовий, смачного!