Легкий французький суп
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, і в той же час ситний, французький суп готується дуже просто, а головне - швидко. Всі овочі ідеально поєднуються в ньому і дають шалено дивовижний аромат. Ваші рідні оцінять цей смачний суп!
Поєднання овочевого і вершкового смаку в цьому легкому французькому супі вас приємно здивують. Мінімум продуктів - і ароматний легкий суп готовий. Особливий, насичений смак йому надають спеції. А як приготувати легкий французький суп, дивіться в рецепті.
- Стебла селери - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Мал - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 30 грам
- Розмарин - 1/2 чайних ложки (свіжий або сушений)
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Паприка мелена - 1 Ст. Ложка (або змішати з гострим меленим перцем)
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Окріп або бульйон - 1 літр
Нарізаємо дрібно морква, ріпчаста цибуля і селера.
Потім в сотейник з товстим дном викладаємо масло, нарізані овочі і спеції: koriandr, розмарин і лавровий лист.
Обсмажуємо овочі хвилин 5, а поки наріжемо картопля невеликими шматочками.
Лук став прозорим, значить, можна додати картоплю і паприку. Перемішуємо і смажимо ще хвилин 5-7.
Потім додаємо рис. Перемішуємо і через пару хвилин додаємо окріп або бульйон, солимо за смаком. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і варимо суп 15 хвилин.
Готовий суп розливаємо по тарілках і посипаємо дрібно нарізаною свіжою зеленню.