Рецепт Легкий французький суп фото

Легкий французький суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Картопля , Морква , Імбир
Низькокалорійні , Для діабетиків
На обід , Для дітей
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 35 хв.

Легкий, і в той же час ситний, французький суп готується дуже просто, а головне - швидко. Всі овочі ідеально поєднуються в ньому і дають шалено дивовижний аромат. Ваші рідні оцінять цей смачний суп!

Опис приготування:

Поєднання овочевого і вершкового смаку в цьому легкому французькому супі вас приємно здивують. Мінімум продуктів - і ароматний легкий суп готовий. Особливий, насичений смак йому надають спеції. А як приготувати легкий французький суп, дивіться в рецепті.

  • Стебла селери - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Картопля - 1-2 штук
  • Мал - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Розмарин - 1/2 чайних ложки (свіжий або сушений)
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Паприка мелена - 1 Ст. Ложка (або змішати з гострим меленим перцем)
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Окріп або бульйон - 1 літр
легкий французький суп - фото крок 1
Нарізаємо дрібно морква, ріпчаста цибуля і селера.
легкий французький суп - фото крок 2
Потім в сотейник з товстим дном викладаємо масло, нарізані овочі і спеції: koriandr, розмарин і лавровий лист.
легкий французький суп - фото крок 3
Обсмажуємо овочі хвилин 5, а поки наріжемо картопля невеликими шматочками.
легкий французький суп - фото крок 4
Лук став прозорим, значить, можна додати картоплю і паприку. Перемішуємо і смажимо ще хвилин 5-7.
легкий французький суп - фото крок 5
Потім додаємо рис. Перемішуємо і через пару хвилин додаємо окріп або бульйон, солимо за смаком. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і варимо суп 15 хвилин.
легкий французький суп - фото крок 6
Готовий суп розливаємо по тарілках і посипаємо дрібно нарізаною свіжою зеленню.

Схожі рецепти