Листковий тарт з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Літня закуска на швидку руку, яка відмінно підійде для перекусу або пікніка на природі, перед вами. Хрустке тісто, яскрава і апетитна начинка з томатами і сиром - це дуже смачно. Спробуйте!
У начинку ви можете додати трохи сиру, зелень, соус песто, наприклад, буде дуже здорово. Подавати до столу таку закуску можна і в теплому, і в холодному вигляді. Це дійсно дуже простий варіант, як приготувати листковий тарт з помідорами, який займе трохи більше півгодини часу.
- Листкове тісто - 450 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Сир - 50-100 грам
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Помідори вимийте і залийте окропом на 1-2 хвилини.
2. Акуратно очистіть і наріжте рівними кружечками. Тісто розкачати, трохи сформуйте бортики і викладіть на деко.
3. На корж викладіть сир, помідори. Додайте за смаком сіль, перець, трохи зелені. Усе, можна відправляти тарт в розігріту до 200 градусів духовку.
4. Запікайте близько 25-35 минут до румяности коржа. Ось такий листковий тарт з помідорами вийшов. При бажанні ви можете зробити невеликі порційні човники. Смачного!