Листковий омлет з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно запросив вас переглянути цікавий рецепт і не зміг встояти. Розповім, як приготувати листковий омлет з помідорами. Для приготування можна використовувати будь-які овочі і зелень, ковбасу і сир, гриби і м'ясо.
Запевнюю вас, що такий омлет ваші рідні з радістю з'їдять і попросять ще добавку. Ви можете варіювати інгредієнти в залежності від їх наявності або смакових уподобань. Якщо хочете здивувати своїм кулінарним талантом і при цьому не не витратити багато зусиль і часу - рецепт для вас!
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - За смаком
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Томати - 1 штука
- Шинка - 3 скибочки
- Зелень - 1 пучок
- Сир - 70-100 грам
- Сіль, перець - За смаком
1
Для першого шару: в миску розбийте куряче яйце, в одну з половинок шкаралупи налийте молоко і влийте до яйцю, додайте 1 ложку борошна, сіль і перець, перемішайте. Наріжте шинку кубиками і змішайте з яйцями.
2
Вилийте омлет на розпечену сковороду і обсмажте до готовності, перекладіть його на тарілку і посипте тертим твердим сиром.
3
Для другого шару: змішайте яйця, половину яєчної шкаралупи молока, борошно, сіль і перець. Наріжте дрібно зелень і змішайте з омлетом.
4
Обсмажте другий шар на тій же сковороді, потім перекладіть його на перший шар і посипати сиром.
5
Для третього омлету змішайте яйця з молоком (половину шкаралупи), борошном, сіллю і перцем. Наріжте кубиками томати і додайте в яйце.
6
Обсмажте третій омлет на сковороді і покладіть стопкою на другий шар, посипте сиром.
7
Надішліть омлет на 60-90 секунд в мікрохвильову піч, щоб розплавився сир, а потім подавайте до столу.