Омлет листковий
(покроковий рецепт з фото)
Олічной і дуже простий рецепт омлету листкового вам сподобається хоча б тим, що за 10 хвилин ви отримаєте приголомшливе по красі і ароматності блюдо. Але ж для сніданку це так важливо, погодьтеся?
Впевнена, що такий ось рецепт приготування омлету листкового та смачного підкорить серце ваших домочадців і створить чудовий настрій на цілий день! навіть ті, хто зазвичай снідати не звик, обходячись чашкою кави, будуть такої омлет листковий в домашніх умовах наминати за обидві щоки!
- Яйця - 3 штуки
- Помідор - 1 штука
- Зелень - 1 штука(1 пучок)
- Ковбаса - 3 скибочки
- Молоко - 6 Ст. Ложок
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сир твердий - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Робимо перший омлет. Ковбасу ріжемо кубиками.
2. Окремо збиваємо одне яйце, 2 ст.Л. Молока і 1 ст.Л. Борошна. Потім домішуємо ковбасу, солимо і перчимо до смаку.
3. Смажимо омлет, як зазвичай, викладаємо на блюдо і посипаємо тертим сиром.
4. Точно так же робимо другий омлет. Зелень миємо й дрібненько нарізаємо.
5. Омлет робимо точно так же, як перший, тільки замість ковбаси додамо зелень. Обсмажити, викладемо поверх першого омлету і додамо тертий сир.
6. Тепер третій омлет на черзі. Помідор обшпарюємо окропом, знімаємо шкурочку і дрібно нарізаємо.
7. Робимо точно так же, як і перші два. Кладемо його зверху і посипаємо тертим сиром.
8. Тепер цей "тортик" можна подавати відразу або відправити на 2 хвилини в свч-піч, щоб сир розплавився і склеїв шари. Смачного!