Рецепт Крабовий листковий салат фото

Крабовий листковий салат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Огірок, Крабові палички
Вегетаріанське харчування
На обід, На швидку руку, На святковий стіл
Салати

Дуже легкий і ніжний крабовий листковий салат я полюбила з першої ложки. Із задоволенням готую його просто для себе. Головні складові салату - свіжий огірок і крабові палички. Пальчики оближеш!

Приготування крабового листкового салату займе у вас не більше тридцяти хвилин. Налаштуйтеся на успіх і приступайте.

1. Спочатку відваріть яйця круто. Варені яйця відсудите під струменем холодної води.

2. Огірок натріть на крупній тертці.

3. Крабові палички дрібно наріжте.

4. Яйця дрібно порубати.

5. Посоліть кожен інгредієнт окремо.

6. На великій тертці натріть твердий сир. Його солити не треба.

7. Викладаємо шарами, кожен з яких змащуємо майонезом. Перший шар - огірок, другий - крабові палички, третій - яйця, четвертий - тертий сир. Не забули змастити майонезом?

8. Прикрасьте крабовий листковий салат зеленню і подавайте до столу.

Спробуйте салат, його ніжний м'який смак підкорить вас! Він легкий і в той же час ситний. Його можна подати, як закуску і як гарнір. Добре підходить до м'ясних і рибних страв.

Смачного!

  • Огірок - 1-2 штук (залежно від розміру.)
  • Яйця - 3 штуки
  • Крабові палички - 250 грам
  • Сіль - За смаком
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Твердий сир - 100 грам
Приготування крабового листкового салату займе у вас не більше тридцяти хвилин. Налаштуйтеся на успіх і приступайте.

1. Спочатку відваріть яйця круто. Варені яйця відсудите під струменем холодної води.

2. Огірок натріть на крупній тертці.

3. Крабові палички дрібно наріжте.

4. Яйця дрібно порубати.

5. Посоліть кожен інгредієнт окремо.

6. На великій тертці натріть твердий сир. Його солити не треба.

7. Викладаємо шарами, кожен з яких змащуємо майонезом. Перший шар - огірок, другий - крабові палички, третій - яйця, четвертий - тертий сир. Не забули змастити майонезом?

8. Прикрасьте крабовий листковий салат зеленню і подавайте до столу.

Спробуйте салат, його ніжний м'який смак підкорить вас! Він легкий і в той же час ситний. Його можна подати, як закуску і як гарнір. Добре підходить до м'ясних і рибних страв.

Смачного!

Схожі рецепти