Рецепт Листковий омлет із зеленню фото

Листковий омлет із зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Цибуля , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Омлет - це найпоширеніший варіант сніданку або швидкого і смачного перекусу, так чому б не спробувати застосувати його формою? розповім, як приготувати листковий омлет із зеленню.

Опис приготування:

Добре впізнаване страва в новій подачі - це завжди цікаво, мені здається, що навіть змінюється звичний смак. Можна додати до нього будь-яку зелень або використовувати асорті з весняних трав або сухої зелені. Їжте такий омлет одразу і неодмінно почастуєте їм своїх друзів, родину.

  • Яйця - 4 штуки
  • Зелена цибуля - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Соєвий соус - За смаком
  • Цукор - За смаком
листковий омлет із зеленню - фото крок 1
1. У миску розбийте курячі яйця, додайте до них сіль, цукор, соєвий соус. Наріжте дрібно пір'я зеленої цибулі і змішайте з яйцями, гарненько розмішайте виделкою.
листковий омлет із зеленню - фото крок 2
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, вилийте в неї частину яєчної суміші, щоб вона тонким шаром покрила дно сковороди.
листковий омлет із зеленню - фото крок 3
3. Як тільки яйце по сторонам вже зчепилося, але залишається все ще рідким по центру, акуратно згорніть його від краю, формуючи рулет.
листковий омлет із зеленню - фото крок 4
4. Акуратно відсуньте рулет з омлету на край сковороду і налийте ще частина яєчної суміші.
листковий омлет із зеленню - фото крок 5
5. Помітили, що яйце прихопив, поверніть його рулетом разом з тим рулетом, що вже на краю сковороди. Повторіть всі дії, поки є яєчна суміш (3-4 шару).
листковий омлет із зеленню - фото крок 6
6. У підсумку вийде ось такий щільний рулет. Вимикайте вогонь і уберают його зі сковороди.
листковий омлет із зеленню - фото крок 7
7. Залиште його на кілька хвилин для охолодження.
листковий омлет із зеленню - фото крок 8
8. Акуратно обріжте краю, наріжте омлет шматочками і подавайте його до столу.

Схожі рецепти