Листковий омлет із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Омлет - це найпоширеніший варіант сніданку або швидкого і смачного перекусу, так чому б не спробувати застосувати його формою? розповім, як приготувати листковий омлет із зеленню.
Добре впізнаване страва в новій подачі - це завжди цікаво, мені здається, що навіть змінюється звичний смак. Можна додати до нього будь-яку зелень або використовувати асорті з весняних трав або сухої зелені. Їжте такий омлет одразу і неодмінно почастуєте їм своїх друзів, родину.
- Яйця - 4 штуки
- Зелена цибуля - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Соєвий соус - За смаком
- Цукор - За смаком
1. У миску розбийте курячі яйця, додайте до них сіль, цукор, соєвий соус. Наріжте дрібно пір'я зеленої цибулі і змішайте з яйцями, гарненько розмішайте виделкою.
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, вилийте в неї частину яєчної суміші, щоб вона тонким шаром покрила дно сковороди.
3. Як тільки яйце по сторонам вже зчепилося, але залишається все ще рідким по центру, акуратно згорніть його від краю, формуючи рулет.
4. Акуратно відсуньте рулет з омлету на край сковороду і налийте ще частина яєчної суміші.
5. Помітили, що яйце прихопив, поверніть його рулетом разом з тим рулетом, що вже на краю сковороди. Повторіть всі дії, поки є яєчна суміш (3-4 шару).
6. У підсумку вийде ось такий щільний рулет. Вимикайте вогонь і уберают його зі сковороди.
7. Залиште його на кілька хвилин для охолодження.
8. Акуратно обріжте краю, наріжте омлет шматочками і подавайте його до столу.