Омлет з часником і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Я ось вранці відкриваю холодильник, а там тільки два яєчка, два "хвостика" від вареної і копченої ковбаси і трошки зелені. Ну яке ж блюдо з такого набору можна приготувати, якщо не омлет?
Часник і цибулю дрібно нарізати і згасити до м'якості на сковороді в розтопленому маслі. Яйця збити з сіллю і спеціями. Сир нарізати тонкими скибочками. Залити вміст сковороди збитими яйцями, зверху викласти скибочки сиру і готувати під кришкою на середньому вогні 5-7 хв.
- Яяйца - 4 штуки
- Невелика головка часнику - 1 штука
- Пучок зеленої цибулі - 2 пучка
- Вершкове масло - 50 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком
Часник і цибулю дрібно нарізати і згасити до м'якості на сковороді в розтопленому маслі. Яйця збити з сіллю і спеціями. Сир нарізати тонкими скибочками. Залити вміст сковороди збитими яйцями, зверху викласти скибочки сиру і готувати під кришкою на середньому вогні 5-7 хв.