Тарамасалата
(покроковий рецепт з фото)
Пропонуємо приготувати дуже швидку закуску на ваш стіл. Тарамасалата дуже ніжна закуска, яка на вигляд нагадує паштет, її ви зможете намазати на хліб і насолоджуватися неповторним смаком.
Основним інгредієнтом простого рецепту тарамасалати - це ікра копченої тріски. Тепер ви розумієте, звідки береться такий неповторний і пікантний смак нашого паштєтікі. Займемося приготуванням рецепта тарамасалати з фото.
- Кнопка - 2-3 скибочок (можна взяти білий хліб)
- Молоко - 125 мілілітрів
- Ікра копченої тріски - 150 грам
- Часник - 1 зубчик
- Маслини, лимон, рослинна олія - За смаком
1. Батон очищаємо від скориночки і заливаємо молоком. Батон повинен розм'якнути.
2. Ікру і маслини подрібнюємо за допомогою блендера. До ікри додаємо очищений часник, який пропустили через чеснокодавку. І також додаємо розм'яклий батон. Все ретельно перемішуємо за допомогою Блендери і вливаємо тонкою цівкою олію.
3. Коли маса паштєтікі стане гладкою і повітряної, додаємо трохи лимонного соку і знову все перемішуємо. Наш простий рецепт тарамасалати готовий! Можете намазати паштєтікі на хліб! Смачного!