Рецепт Тарамасалата фото

Тарамасалата
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Риба та морепродукти
Рецепти без шкоди
На обід, На полуденок, На швидку руку, На природу
Паштети

Пропонуємо приготувати дуже швидку закуску на ваш стіл. Тарамасалата дуже ніжна закуска, яка на вигляд нагадує паштет, її ви зможете намазати на хліб і насолоджуватися неповторним смаком.

Основним інгредієнтом простого рецепту тарамасалати - це ікра копченої тріски. Тепер ви розумієте, звідки береться такий неповторний і пікантний смак нашого паштєтікі. Займемося приготуванням рецепта тарамасалати з фото.

  • Кнопка - 2-3 скибочок (можна взяти білий хліб)
  • Молоко - 125 мілілітрів
  • Ікра копченої тріски - 150 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Маслини, лимон, рослинна олія - За смаком
тарамасалата - фото крок 1
1. Батон очищаємо від скориночки і заливаємо молоком. Батон повинен розм'якнути.
тарамасалата - фото крок 2
2. Ікру і маслини подрібнюємо за допомогою блендера. До ікри додаємо очищений часник, який пропустили через чеснокодавку. І також додаємо розм'яклий батон. Все ретельно перемішуємо за допомогою Блендери і вливаємо тонкою цівкою олію.
тарамасалата - фото крок 3
3. Коли маса паштєтікі стане гладкою і повітряної, додаємо трохи лимонного соку і знову все перемішуємо. Наш простий рецепт тарамасалати готовий! Можете намазати паштєтікі на хліб! Смачного!

Схожі рецепти