Рецепт Тараллі фото

Тараллі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Рослинна олія, Оливкова олія
Рецепти без шкоди
Фуршет
Випічка

Тараллі - по суті це італійські сушки, характерні для певних райнов Італії. Тараллі можуть бути солодкими і солоними, дуже часто вони використовуються в якості легкої закуски до аперитиву.

Приготувати тараллі дуже просто, впорається навіть сама недосвідчена господиня, в якості наповнення можуть бути самі різні поєднання ароматних трав оливок, маслин та інших інгредієнтів.

  • Біле сухе вино - 100 грам
  • Оливкова олія екстра Верджін - 65 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Сіль - 5 грам
  • Суміш італійських трав (базилік, орегано, розмарин) - 1 Чайна ложка
  • В'ялені помідори - 30 грам
тараллі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
тараллі - фото крок 2
У мисці для замішування тіста змішайте біле сухе вино, оливкова олія, сіль, сухі трави.
тараллі - фото крок 3
Як можна дрібніше наріжте в'ялені томати.
тараллі - фото крок 4
Додайте томати до основних інгредієнтів.
тараллі - фото крок 5
Всипте просіяне борошно.
тараллі - фото крок 6
Замісити тісто, місите не менше 10 хвилин, тісто виходить м'яким, дуже приємним і неймовірно ароматним. Приберіть тісто "відпочити" в пакеті на 30 хвилин в холодильник.
тараллі - фото крок 7
Розкочуйте з тіста ковбаски довжиною приблизно 8 см, товщиною не більше 1 см. Як шаблон можна використовувати різак для тіста.
тараллі - фото крок 8
Скріпіть кінці "ковбаски" в колечко. Поки робите тараллі, нагрійте широку каструлю з водою. Беріть по 10 штучок і кидайте в підсолену воду, як тільки вони спливуть, виймайте шумівкою.
тараллі - фото крок 9
Обсушити тараллі на тканинній серветці, щоб тісто не прилипало до рук.
тараллі - фото крок 10
Покладіть тараллі на лист для випічки, випікайте при температурі 180-200 градусів 30-35 хвилин, тараллі повинні бути добре пропечений всередині, якщо вони будуть всередині вологими, то при засиханні стануть занадто черствими.
тараллі - фото крок 11
Тараллі виходять ароматними і дуже смачними. Вони повинні бути твердими, але крихкими, весь смак цього чудового ласощі розкривається вже в роті, відчуваєш все багатство смаків, прекрасно відчувається оливкова олія, ароматні трави, в'ялені помідори привносять свою нотку. Спробуйте приготувати, це смачно.

Схожі рецепти