Тараллі
(покроковий рецепт з фото)
Тараллі - по суті це італійські сушки, характерні для певних райнов Італії. Тараллі можуть бути солодкими і солоними, дуже часто вони використовуються в якості легкої закуски до аперитиву.
Приготувати тараллі дуже просто, впорається навіть сама недосвідчена господиня, в якості наповнення можуть бути самі різні поєднання ароматних трав оливок, маслин та інших інгредієнтів.
- Біле сухе вино - 100 грам
- Оливкова олія екстра Верджін - 65 грам
- Борошно - 250 грам
- Сіль - 5 грам
- Суміш італійських трав (базилік, орегано, розмарин) - 1 Чайна ложка
- В'ялені помідори - 30 грам
![тараллі - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/taralli-597137.webp)
Підготуйте інгредієнти.
![тараллі - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/taralli-597138.webp)
У мисці для замішування тіста змішайте біле сухе вино, оливкова олія, сіль, сухі трави.
![тараллі - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/taralli-597139.webp)
Як можна дрібніше наріжте в'ялені томати.
![тараллі - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/taralli-597140.webp)
Додайте томати до основних інгредієнтів.
![тараллі - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/taralli-597141.webp)
Всипте просіяне борошно.
![тараллі - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/taralli-597142.webp)
Замісити тісто, місите не менше 10 хвилин, тісто виходить м'яким, дуже приємним і неймовірно ароматним. Приберіть тісто "відпочити" в пакеті на 30 хвилин в холодильник.
![тараллі - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/taralli-597144.webp)
Розкочуйте з тіста ковбаски довжиною приблизно 8 см, товщиною не більше 1 см. Як шаблон можна використовувати різак для тіста.
![тараллі - фото крок 8](https://kuhari.com.ua/img/taralli-597146.webp)
Скріпіть кінці "ковбаски" в колечко. Поки робите тараллі, нагрійте широку каструлю з водою. Беріть по 10 штучок і кидайте в підсолену воду, як тільки вони спливуть, виймайте шумівкою.
![тараллі - фото крок 9](https://kuhari.com.ua/img/taralli-597147.webp)
Обсушити тараллі на тканинній серветці, щоб тісто не прилипало до рук.
![тараллі - фото крок 10](https://kuhari.com.ua/img/taralli-597148.webp)
Покладіть тараллі на лист для випічки, випікайте при температурі 180-200 градусів 30-35 хвилин, тараллі повинні бути добре пропечений всередині, якщо вони будуть всередині вологими, то при засиханні стануть занадто черствими.
![тараллі - фото крок 11](https://kuhari.com.ua/img/taralli-597150.webp)
Тараллі виходять ароматними і дуже смачними. Вони повинні бути твердими, але крихкими, весь смак цього чудового ласощі розкривається вже в роті, відчуваєш все багатство смаків, прекрасно відчувається оливкова олія, ароматні трави, в'ялені помідори привносять свою нотку. Спробуйте приготувати, це смачно.