Рецепт Святковий судак фото

Святковий судак
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі , Фаршировані
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Для любителів риби - дуже ошатне і красиве, а саме головне, дуже смачна страва - святковий судак. Рибка з овочами і сушеної вишнею виходить дуже соковитою, яскравою і ароматною. Спробуйте!

Опис приготування:

Святковий судак - одне з моїх улюблених страв, так як готувати просто, а в начинку можна покласти будь-які інгредієнти. Ділюся рецептом, як приготувати цю смакоту з морквою, горошком і сушеної вишні. Іноді я додаю дрібно порізані крабові палички, кукурудзу і зелену цибулю. Солодка морква непогано дружить з кисленькою вишнею і ніжним горошком, а сир це все об'єднує в одне гармонійне блюдо. Спробуйте - дуже незвично і дуже смачно!

  • Судак - 1 штука (вагою 500-600 грам)
  • Горошок зелений - 4 Ст. Ложки
  • Морквина - 100 грам
  • Сушена вишня - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Лист норі - 1 штука
  • Спеції - За смаком
святковий судак - фото крок 1
Рибку обробити, видаліть всі кістки, але не розрізаючи шкурку по спинці. Повинні вийти філешку на шкірі.
святковий судак - фото крок 2
Покладіть тушку судака шкурою вниз, приправити сіллю, додайте улюблені спеції. Сверху положите лист нори.
святковий судак - фото крок 3
Для начинки змішайте горошок, морквину, вишню.
святковий судак - фото крок 4
Додайте сирний сир, посоліть і перемішайте.
святковий судак - фото крок 5
Викладіть начинку поверх листа норі і акуратно розподіліть по всій рибку.
святковий судак - фото крок 6
За допомогою плівки скрутіть рибу в тугий рулет. Загорніть у фольгу і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
святковий судак - фото крок 7
Коли риба запече, дайте їй трохи відпочити в фользі, потім поріжте на шматочки.
святковий судак - фото крок 8
Подавайте рибку з овочами.

Схожі рецепти