Свиняча піджарка з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Свиняча піджарка з цибулею і морквою - відмінний варіант обіду всією сім'єю. Любителі свинини часто готують саме це блюдо, воно не тільки відмінно поєднується з гарніром, але й саме по собі смачне!
Соковита свиняча піджарка з цибулею і морквою виходить всього за 1 час. Її готувати краще зі свинячої вирізки. За таким принципом можна приготувати піджарку з курки, яловичини, Кролик і Т. Р.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Томатна паста - За смаком
1. Ця страва добре готувати зі свинячої вирізки. Ретельно миємо її і нарізаємо на кубики.
2. Відправляємо м'ясо на пательню (розпечену з рослинним маслом) і обсмажуємо на середньому вогні наше м'ясо.
3. Додаємо нарізану півкільцями цибулю, солимо і приправляємо за смаком. roza_ker, постійно помішуючи.
4. Нарізаємо соломкою моркву, також відправляємо її на сковороду до м'яса. Смажимо до готовності, накривши кришкою.
5. Додаємо томатну пасту, заливаємо водою. tusim навколо 20 хвилин на середньому вогні.
6. За час гасіння гуляшу можна приготувати будь-який гарнір. Подається свиняча піджарка з цибулею і морквою в гарячому вигляді.