Рецепт Свиняча піджарка з цибулею і морквою фото

Свиняча піджарка з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Морква, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Свиняча піджарка з цибулею і морквою - відмінний варіант обіду всією сім'єю. Любителі свинини часто готують саме це блюдо, воно не тільки відмінно поєднується з гарніром, але й саме по собі смачне!

Соковита свиняча піджарка з цибулею і морквою виходить всього за 1 час. Її готувати краще зі свинячої вирізки. За таким принципом можна приготувати піджарку з курки, яловичини, Кролик і Т. Р.

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Томатна паста - За смаком
свиняча піджарка з цибулею і морквою - фото крок 1
1. Ця страва добре готувати зі свинячої вирізки. Ретельно миємо її і нарізаємо на кубики.
свиняча піджарка з цибулею і морквою - фото крок 2
2. Відправляємо м'ясо на пательню (розпечену з рослинним маслом) і обсмажуємо на середньому вогні наше м'ясо.
свиняча піджарка з цибулею і морквою - фото крок 3
3. Додаємо нарізану півкільцями цибулю, солимо і приправляємо за смаком. roza_ker, постійно помішуючи.
свиняча піджарка з цибулею і морквою - фото крок 4
4. Нарізаємо соломкою моркву, також відправляємо її на сковороду до м'яса. Смажимо до готовності, накривши кришкою.
свиняча піджарка з цибулею і морквою - фото крок 5
5. Додаємо томатну пасту, заливаємо водою. tusim навколо 20 хвилин на середньому вогні.
свиняча піджарка з цибулею і морквою - фото крок 6
6. За час гасіння гуляшу можна приготувати будь-який гарнір. Подається свиняча піджарка з цибулею і морквою в гарячому вигляді.

Схожі рецепти