Свиняча піджарка
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную класичний рецепт приготування свинячої піджарки, взятий зі старої радянської кулінарної книги і адаптований до сучасних технологій. Блюдо будемо готувати в мультиварці.
Свиняча піджарка на сковороді готується дуже легко, а в мультиварці так взагалі простіше нікуди. Виходить блюдо дуже ситним і смачним. Воно ідеально підійде до каш, овочевим пюре і макаронів. До складу цього смачного страви входить свинина, цибуля і томатний сік або томатна паста. Здавалося б, три найпростіших інгредієнта, з яких не може вийти ніякого ексклюзивного страви. А ми і не будемо гнатися за незвичайним і оригінальним, головне - щоб вийшло смачно. А так і буде. Запевняю, рецепт, як приготувати свинячу піджарку, просто беспроіграшний. Поєднання ніжного м'яса з ароматним цибулею і злегка кислуватим томатом - просто ідеальне. Раджу обов'язково вам його спробувати!
- Свинина - 400 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Томатний сік - 150 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Перець - 2 щіпки