Рецепт Свиняча піджарка фото

Свиняча піджарка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви

Пропоную класичний рецепт приготування свинячої піджарки, взятий зі старої радянської кулінарної книги і адаптований до сучасних технологій. Блюдо будемо готувати в мультиварці.

Свиняча піджарка на сковороді готується дуже легко, а в мультиварці так взагалі простіше нікуди. Виходить блюдо дуже ситним і смачним. Воно ідеально підійде до каш, овочевим пюре і макаронів. До складу цього смачного страви входить свинина, цибуля і томатний сік або томатна паста. Здавалося б, три найпростіших інгредієнта, з яких не може вийти ніякого ексклюзивного страви. А ми і не будемо гнатися за незвичайним і оригінальним, головне - щоб вийшло смачно. А так і буде. Запевняю, рецепт, як приготувати свинячу піджарку, просто беспроіграшний. Поєднання ніжного м'яса з ароматним цибулею і злегка кислуватим томатом - просто ідеальне. Раджу обов'язково вам його спробувати!

  • Свинина - 400 грам
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Томатний сік - 150 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Перець - 2 щіпки
свиняча піджарка - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Якщо ви брали заморожене м'ясо, то необхідно розморозити його природним чином.
свиняча піджарка - фото крок 2
Свинину порізати соломкою, як на бефстроганов.
свиняча піджарка - фото крок 3
Цибуля поріжте півкільцями.
свиняча піджарка - фото крок 4
У чашу мальтіваркі покладіть м'ясо, якщо воно нежирне, додайте 1 ст. Ложку масла. Виставте режим обсмажування на 10 хвилин, смажте рівно половину від заданого часу. Потім додайте цибулю, перемішайте і готуйте до кінця роботи програми.
свиняча піджарка - фото крок 5
Влийте томатний сік, додайте сіль і перець. Увімкніть режим гасіння на 40 хвилин.
свиняча піджарка - фото крок 6
Свиняча піджарка готова. Подавайте її гарячої з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти