Свиняча піджарка зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва родом з дитинства, коли все було просто і легко. Дуже смачно було б його потім у печі, але через брак будемо задовольнятися духовкою. Отже, готуємо свинину зі сметаною!
До такої підсмаженні, як неможна краще, на гарнір підійде картопля. Це може бути як пюре, так і просто відварна або смажена картопелька. Найсмачніше сільське блюдо! Не бійтеся експериментувати зі свіжої і сушеної зеленню, також сюди відмінно підійде часник. Пробуйте!
- Свинина - 500 грам (з prosloykoy)
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Свинину наріжте невеликими шматочками.
Добре обсмажте її з усіх боків до рум'яної.
Додайте нарізану цибулю. Обсмажте все разом протягом 5-7 хвилин.
Додайте сметану, сіль і спеції. Надішліть свинину в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 15, щоб блюдо трохи потім.
Подавайте гарячим.
Смачного!
Смачного!