Рецепт Свиняча піджарка з грибами фото

Свиняча піджарка з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Гриби
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете приготувати ситний вечерю для всієї родини? Тоді кращого варіанту, ніж свиняча піджарка з грибами, і бути не може. До неї підійде будь-який гарнір. Наприклад - спагетті.

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати свинячу піджарку з грибами, то просто прочитайте цей рецепт. Спасибі перекус, яка утворюється в процесі приготування, м'ясо чудово поєднується з кашами. Можна їсти його як самостійну страву з білим свіжим хлібом.

  • Свинячий ошийок - 500 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Braai, Зелена цибуля - За смаком
свиняча піджарка з грибами - фото крок 1
Насамперед підготуйте шматок м'яса перед смаженням. Для цього вимийте його і обсушити, зріжте все непотрібні плівки, жилки і зайвий жир. Наріжте м'ясо невеликими кубиками і покладіть на розпечену сковорідку з антипригарним дном. Якщо ви використовуєте шийну частину, то на сковороду додавати масло не обов'язково, так як свиняча шия і так є досить жирним м'ясом. Сало з нього розтопиться, і м'ясо буде готуватися у власному соку.
свиняча піджарка з грибами - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і вимийте. Гриби також промийте під проточною водою. Наріжте цибулю півкільцями, а гриби - четвертинками. Якщо у вас є бажання, то можете замінити печериці вешенками або будь-якими іншими доступними свіжими грибами. Викладіть грибочки і цибулю на окрему сковорідку, попередньо розігріту з трьома столовими ложками рослинного масла. Обсмажуйте овочі до золотистого кольору, періодично помішуючи.
свиняча піджарка з грибами - фото крок 3
Коли овочі пустять свій сік і він повністю випарується, перекладіть до цибульки і грибочками обсмажене м'ясо. Гарненько перемішайте вміст сковорідки, обсмажуйте ще п'ять хвилин.
свиняча піджарка з грибами - фото крок 4
Тим часом промийте кінзу і зелена цибулька, відріжте у кінзи стволовую частина. Дрібно нарубати зелень ножем. Якщо у вас знайдеться будь-яка інша зелень, то додайте і її. Дуже добре поєднується з м'ясом і грибами петрушка, орегано, базилік, кріп. Додайте зелень до страви в сковорідці, приправити сіллю, поперчіть і ретельно все перемішайте. Накрийте кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму. Томіть блюдо ще п'ять хвилин.
свиняча піджарка з грибами - фото крок 5
Подавати страву краще гарячим, так як холодна свинина не така смачна. Їжа ця сама по собі важка, тому краще обійтися без гарніру, а обмежитися легким овочевим салатом. Але тут вже на любителя.

Схожі рецепти