Рецепт Свинина зі стручковою квасолею фото

Свинина зі стручковою квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Квасоля
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 хв.

Свинина зі стручковою квасолею - популярна страва азіатської кухні. Настільки оригінальне поєднання виходить неймовірно смачним. Спосіб приготування не займає багато часу, м'ясо виходить дуже соковитим і не пересмаженим. До того ж, спаржева квасоля - вельми корисний продукт. Високий вміст білка і малу кількість жирів і вуглеводів - основа здорового харчування. Таке блюдо зобов'язане оселиться у Вашій кулінарній книзі!

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати свинину з стручкової квасолею, необхідно нарізати цибулю тонкими півкільцями, а м'ясо - тонкими довгими шматочками. Свинину обсмажте разом з цибулею. Пізніше потрібно додати соєвий соус і кунжут. За пару хвилин до закінчення готування м'ясо потрібно змішати з попередньо відвареної стручкової квасолею і подавати гарячим до столу. Готово!

  • Свинина - 500 грам
  • Стручкова квасоля - 400 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Кунжут - 15 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
свинина зі стручковою квасолею - фото крок 1
Наріжте цибулю тонкими півкільцями.
свинина зі стручковою квасолею - фото крок 2
М'ясо наріжте тонкими довгими шматочками.
свинина зі стручковою квасолею - фото крок 3
Цибуля обсмажте на олії, додайте до нього м'ясо і смажте на невеликому вогні 20 хвилин.
свинина зі стручковою квасолею - фото крок 4
Додайте соєвий соус, перець, обсмажуйте на повільному вогні ще 25 хвилин, періодично помішуючи.
свинина зі стручковою квасолею - фото крок 5
Додайте до м'яса кунжут, добре перемішайте, щоб кунжут рівномірно розподілився по всьому блюду.
свинина зі стручковою квасолею - фото крок 6
Стручковую фасоль варите 10 хвилин в киплячій підсоленій воді. Потім додайте готову квасолю до м'яса. Добре перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти